Adele končno razkrila, zakaj je na cedilu pustila na tisoče oboževalcev

16. avgust 2022

Adele končno razkrila, zakaj je na cedilu pustila na tisoče oboževalcev

16. avgust 2022
Foto: Instagram

Britanska pevka je v začetku leta v joku sporočila, da so njeni nastopi Las Vegasu odpovedani in s tem ujezila kar nekaj oboževalcev.

Priljubljena pevka Adele je v novem intervjuju za revijo Elle končno spregovorila o nizu odpovedanih koncertov v Las Vegasu, ki so bili načrtovani v začetku tega leta. Zvezdnica je takrat v solzah prek Instagrama le nekaj ur pred prvim šovom sporočila, da odpoveduje vse koncerte, češ, da “šov ni pripravljen”.

Takrat je razočarala na tisoče oboževalcev, ki so za vstopnice in prihod v Las Vegas odšteli kar nekaj denarja, na koncu pa doživeli bridko razočaranje. Številne je ujezilo predvsem to, da je Adele kot razlog za odpovedi navedla, da ni vse nared.

“Koncerti niso imeli duše”

Za Elle je zdaj povedala, da je bil to “daleč najhujši trenutek” v njeni glasbeni karieri, dejala je celo, da je bila to “prava sramota”.

“Preprosto nisem bila zadovoljna s tem, kar smo pripravili, koncerti niso imeli duše, oder ni bil pravi. Nisem se počutila povezane s prizoriščem, nobene intimnosti ni bilo,” je razložila in dodala, da ji je bilo mesece po tem zelo težko, predvsem zaradi razočaranja njenih zvestih oboževalcev. “Sram me je bilo pred njimi,” je priznala in se jim zahvalila za potrpežljivost.

Pred kratkim je potrdila, da se bodo koncerti v Las Vegasu po novem začeli 18. novembra in trajali do konca marca prihodnje leto, v načrtu pa ima 32 nastopov.

Hoče se spet poročiti in imeti še več otrok

Je pa za revijo spregovorila tudi o ljubezenski zvezi s športnim agentom Richem Paulom in izdala, da še nikoli ni bila tako zaljubljena. “Obsedena sem z njim,” je dejala pevka, ki je prepričana, da se bosta v poročila in imela otroke.

Ob tem je razkrila, da še nista zaročena, čeprav se je tako namigovalo, ko smo na njenem levem prstancu opazili razkošen prstan. “Samo rada imam lep nakit,” je pojasnila modni dodatek.

Zvezdnica je še razložila, da je srečnejša kot kadar koli in da si definitivno želi več otrok. “Po duši sem gospodinja in matriarhinja, stabilno družinsko življenje mi pomaga tudi pri glasbenem ustvarjanju.”

In tudi po nizu koncertov v Las Vegasu se želi znova umakniti v zasebnost, je še povedala v intervjuju:
“Petnajst let sem že na glasbenem prizorišču. Čeprav sem trenutno res uspešna, pa sem najbolj vesela, da sem ves čas živela precej normalno življenje.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close