Adele spregovorila o tem, o čemer govori ves svet: o njenih kilogramih

16. november 2021

Adele spregovorila o tem, o čemer govori ves svet: o njenih kilogramih

16. november 2021
Avtor: Profimedia & Instagram

Priljubljena pevka Adele je izgubila kar 75 kilogramov, vendar o hujšanju doslej ni javno govorila, dokler je v goste ni povabila Oprah Winfrey.

Adele se je v posebnem intervjuju odprla kraljici pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, s katero je v glavnem govorila o novem albumu 30, svojem ljubezenskem življenju, pa tudi o dramatični izgubi kilogramov.

Da je vidno shujšala sicer ni nič novega, saj so sledilci to lahko že nekaj časa spremljali na Instagramu, a 33-letna pevka doslej o tem še ni javno spregovorila. Tokrat pa je Oprah temo začela tako, da je izpostavila, kako so se nekateri oboževalci čutili užaljene, ker je shujšala.

“Nisem šokirana ali presenečena, saj je bilo moje telo objektificirano že celo mojo kariero. Ali me je preveč ali premalo. Ali sem huda ali nisem.”

Ob tem je poudarila, da je imela tako z odvečnimi kilogrami kot brez njih vedno pozitiven odnos do svojega telesa in da je to tudi kazala.

“Ni moja naloga, da potrjujem, kako naj se drugi počutijo v svojem telesu. Žal mi je, da so se drugi zaradi mojega telesa počutili slabo, a to ni moja naloga. Sama skušam urediti svoje življenje in ne potrebujem dodatnih skrbi.”

Avtor: Profimedia
Avtor: Profimedia

Telovabe se je lotila zaradi tesnobe in ne odvečnih kilogramov

V nadaljevanju je razložila, da se telovadbe sprva sploh ni lotila z namenom izgube kilogramov, ampak v želji, da se spopade s tesnobo. Za njo je začela trpeti, ko se je razšla z možem Simonom Koneckijem, napade tesnobe pa opisala kot “strašljive epizode”, ki so jo za trenutek celo paralizirali. To jo je tudi najbolj prestrašilo, saj ni več imela nadzora nad svojim telesom.

Redna rekreacija je tako močno doprinesla k njenemu boljšemu počutju, sploh, ko je s pomočjo osebnega trenerja začela telovaditi vsak dan.

“Močno sem mu zaupala in kadar sem telovadila z njim, se je moja tesnoba zmanjšala. Pripravila sva urnik: ob 9. uri zjutraj telovadba, ob 13. uri pa krajši pohod. To mi je dalo dobro disciplino,” je pojasnila.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close