Adele sprožila nova namigovanja o svojem ljubezenskem življenju

09. februar 2022

Adele sprožila nova namigovanja o svojem ljubezenskem življenju

09. februar 2022
Foto: Reuters/Guliver

Britanska pevka je na podelitvi britanskih glasbenih nagrad brit namignila, da je v njenem ljubezenskem življenju spet pestro …

Sinoči se je na Otoku odvijala podelitev britanskih glasbenih nagrad brit, kjer je bila Adele pričakovano velika zmagovalka. Slavila je v vseh pomembnejših kategorijah: za izvajalca leta, album leta in britansko pesem leta. Priljubljena glasbenica ima skupno tako že 12 britov, le enega manj od rekorderja Robbieja Williamsa.

A ravno tako kot z nagradami in nastopom na podelitvi (zapela je pesem I Drink Wine), je požela ogromno pozornosti že zgolj s prihodom na rdečo preprogo.

Foto: Profimedia

Je hotela s prstanom utišati govorice?

Za to priložnost je izbrala dih jemajočo kreacijo s podpisom Armani Privé, ki jo je dopolnila s prstanom, na katerem se je bleščal (domnevno) diamant. Ker ga je 33-letna zvezdnica nosila na levem prstancu, je seveda sprožila govorice, da je zaročena.

Foto: Reuters/Guliver
Foto: xDougxPetersx via Guliver

Novica o zaroki je še bolj zanimiva predvsem zato, ker se je v zadnjih tednih veliko ugibalo o tem, ali med njo in novim izbrancem Richem Paulom škriplje.

Govori se namreč, da je težko pričakovane nastope v Las Vegasu odpovedala zaradi težav v novi zvezi, nato pa te govorice ovrgla z eno samo Instagram objavo, v kateri je napovedala nastop na Britih in sporočila, da “Rich pošilja pozdrave”.

Je hotela s prstanom na “pravem prstu” še dodatno utišati govorice o težavah v razmerju?

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close