Adidas za novi obraz izbral trenutno najbolj vročo igralko Jenno Ortega

11. februar 2023

Adidas za novi obraz izbral trenutno najbolj vročo igralko Jenno Ortega

11. februar 2023
Foto: Adidas

Modna znamka športnih oblačil adidas ne počiva. Predstavila je novo linijo športnih oblačil za prosti čas adidas Sportswear.

Pri adidasu obljubljajo, da bo nova linija, ki dopolnjuje blagovni znamki Performance in Originals, vključevala vrsto svežih krojev, pri katerih uporabljajo najnovejšo tehnologijo učinkovitosti, da bi v vsakdan prinesli enako udobje in samozavest kot preostale linije.

Linijo bodo zaznamovali posebni kroji, barvni odtenki in odštekani detajli. 

Foto: Adidas

Obraz kolekcije za pomlad in poletje 2023 je postala svetovna superzvezdnica Jenna Ortega, ki je zaslovela z vlogo Wednesday Addams. Ortega, ki je igralka, producentka in stilska ikona, se uveljavlja kot ikona nove generacije.

Dvajsetletnica je pravi odraz in zagovornica individualizma in vsestranskosti ter se popolnoma ujema s tem, kar naj bi poosebljala linija adidas Sportswear.

Foto: Adidas

“Način, kako se izražam, bodisi glasovno bodisi estetsko, je nekaj, v kar osebno vlagam veliko energije, saj vem, kako močno lahko navdihuje druge. Sem velika zagovornica izražanja vseh svojih različnih prizadevanj, strasti in lastnosti, pa naj bo to s tem, kar počneš, kar nosiš ali za kar se zavzemaš – zato sem bila tako navdušena nad sodelovanjem z adidasom pri tej novi liniji.”

je o sodelovanju povedala Jenna Ortega.

V kampanji, ki temelji na udobju in moči izražanja, bodo sodelovali tudi aktualni imetnik zlatega čevlja Premier lige in ljubitelj glasbe Son Heung-min, profesionalni košarkar Trae Young, napadalka ženske Super Lige in ljubiteljica narave Mary Fowler ter igralka Carolina Voltan.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close