Ali je popularni filmski tajni agent ter zapeljivec v resnici mačist in posiljevalec?

11. marec 2020

Ali je popularni filmski tajni agent ter zapeljivec v resnici mačist in posiljevalec?

11. marec 2020

Novica o prestavitvi premiere novega filma o Jamesu Bondu zaradi koronavirusa je razočarala oboževalce tajnega agenta 007 po celem svetu.

Film No Time To Die, ki že ima naslovno pesem, pod katero se je podpisala Billie Eilish, naj bi v kinodvorane prišel aprila, bo svetovni javnosti prvič predstavljen konec novembra, mnogi pa so ga že poimenovali najbolj pričakovani film leta.

Slavnega agenta in zapeljivca igra tudi tokrat Daniel Craig, ki je tudi najmanj kontroverzni James Bond, sodeč po video, ki je pred dvema letoma razburil milenijce.

Youtuber GuruKid je izdal zbirko prizorov iz filmov o James Bondu, ki slovitega agenta prikazuje kot mačista in posiljevalca, njegov video pa je sprožil na desettisoče komentarjev na družbenih omrežjih.

Prizori, v katerih agent 007 svojo partnerko udari po zadnjici, potem, ko ji reče, naj odide in pusti »moške, da se pogovorijo«, vsiljuje poljube in nenapovedano vstopi v kopalnico, med tem, ko je ženska gola, podžiga teorije o tem, da je James Bond nasilnež, ki ne spoštuje žensk in je serijski posiljevalec.

»Pravkar sem pogledala vse filme o Jamesu Bondu in spoznala, da je pogosto zelo vsiljiv.«

»James Bond je bil v starih filmih pravi posiljevalec,«

sta samo dva od neštetih komentarjev, ki so takrat preplavili družbena omrežja. Veliko pa je bilo tudi takšnih, ki so ga zagovarjali, saj je to izmišljen lik, pa tudi časi so bili drugačni.

Sam avtor videoprispevka, ki je spodbudil tako razmišljanje, je poudaril, da gre za šalo.

“To bi moral biti smešen video. Nisem si mislil, da ga bodo ljudje vzeli tako resno,«

je povedal GuruKid.

Poglejte si njegov posnetek in se odločite sami:

Foto: Youtube

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close