Ali nova Olivia prevzema prestol ‘it dekleta’?

Med obema Oliviama je kar nekaj podobnosti, a Culpova se od Palermove še vedno lahko uči stilskih lekcij.

Olivia Palermo je dobila v soimenjakinji resno konkurenco, tako vsaj trdijo poznavalci modne scene. Gre za Olivio Culpo, ki je menda en sam multi talent, saj je kar vse po vrsti, od igralke do misice (bila je miss ZDA leta 2012) in modela ter TV voditeljice.

Modna srenja pa jo je prvič resneje opazila na pariškem tednu mode v začetku tega leta in potem, ko je na kritike naredila vtis s svojo garderobo, so zaokrožila mnenja, da je na sceni nova Olivia – it dekle, le da to ni več Palermo, pač pa Culpo.

Ja, moda ima rada spremembe, to drži. Tudi enih in istih obrazov se očitno hitro naveliča, pa čeprav je zanimivo prav dejstvo, da Olivia Culpo že s svojim obrazom spominja na Palermovo. Prav tako pa imata obe stalni naslov v New Yorku. Mogoče je tudi v tej podobnosti treba iskati primerjave ene in druge Olivie.

No, Palermovi še vedno ni očitati pomanjkanja modnega okusa in pravzaprav se bo morala novinka presneto potruditi, da ji odvzame krono. Culpo sicer sodeluje s stilistko Jennifer Mazur, ki ji pomaga sestavljati posamezne videze.

Omenjena Jennifer je do zdaj že delala kot stilistka za Alessandro Ambrosio in Olivio Munn (poglejte no, še ena Olivia!). Kakorkoli, za razliko od Culpove si Palermova svoje stylinge sestavlja kar sama, poleg tega pa stilira še druge, ne samo sebe. Vsekakot pa je Culpova dobila svojih pet minut slave in jih sedaj s pridom izkorišča za razkazovanje ob različnih priložnostih ter kajpak na Instagramu.

Pravijo, da je mlada Newyorčanka prijetna osvežitev, po ogledu njenih stylingov na zgornjih fotografijah pa presodite še sami, ali je vredna svoje domnevne tekmice, razvpite Olivie Palermo. Vsekakor lepi mladenki ne manjka samozavesti in veselja do razkazovanja, pa tudi primerjave z bolj slavno soimenjakinjo ji niso odveč.

 

Foto: WordPress, Gallery, GlamorousHeels, HighEndWeekly

New Report

Close