Ameriški voditelj naredil reklamo ljubljanski kavarni

02. februar 2023

Ameriški voditelj naredil reklamo ljubljanski kavarni

02. februar 2023
Foto: Profimedia

Težave mu je delala predvsem izgovorjava našega glavnega mesta.

Komik in televizijski voditelj Conan O’Brien, ki je ljudem verjetno najbolj poznan po svojih zabavnih pogovornih oddajah, se je med snemanjem svojega podkasta pogovarjal s slovenskim oboževalcem Simonom.

Ta je povedal, da Conanovih reklam v Sloveniji žal ne moremo videti, zato se je ameriški voditelj odločil, da spontano sestavi oglas. 

Simon je predlagal oglas za njegovo najljubšo ljubljansko kavarno Stow Coffee Roasters, ki je del Mestnega muzeja. Simon je povedal, da sta kava in postrežba super, kavarna pa ima precej “hipster vzdušje”. 

Z Luko in Melanio “redno pije najljubšo kavo”

Conan je nato v svoji improvizirani reklami povedal, da obožuje dobro sveže zmleto kavo, ki jo lahko dobi le v glavnem mestu Slovenije, katerega izgovorjava mu je delala preglavice.

Povedal je tudi, da je zasebno letalo na njegovem dvorišču vedno pripravljeno na let, njegov ogljični odtis pa je zaradi njegove ljubezni do slovenske kave ogromen. 

Conan se je pošalil tudi o velikosti Slovenije in številu prebivalcev, v svoji reklami pa je pokazal, da pozna tudi nekaj Slovencev. Naštel je Luko Dončiča in Melanio Trump in se pošalil, da z njima redno pije svojo najljubšo kavo.

Za konec se je komik pošalil, da bo Simon zagotovo dobil zastonj kavo, toda najprej bo moral zaposlenim predstaviti, kdo Conan O’Brien sploh je.

Oglas je delil tudi na svojem Twitter profilu, kjer je zapisal, da sedaj zahteva svoj denar. Čeprav je šlo za lažno in improvizirano reklamo, bo Stow Coffee Roasters zagotovo dobila nekaj novih obiskovalcev, prav tako pa je to odlična promocija tudi za Ljubljano.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close