Ana Roš je zaročena! Spraševala se je, če se bo sploh zgodilo …

21. november 2022

Ana Roš je zaročena! Spraševala se je, če se bo sploh zgodilo …

21. november 2022
Foto: Instagram @anaros40

Naša priznana chefinja je na Instagramu sporočila, da je rekla da.

Sodeč po njenem Instagramu, kjer zadnje čase objavlja vse več podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, je Ana Roš svojega zaročenca Urbana Stojana spoznala pred kratkim.

Sredi oktobra je namreč delila prvo skupno fotografijo, na kateri se ljubeče naslanja nanj, ob njej pa zapisala: “Spoznala sem te po naključju, na neverjetno pozni pijači, ki sem jo skoraj preskočila. V sekundi sem se zaljubila in zdi se, da sekunda traja desetletja, stoletja. Upam, da bo ta sekunda trajala večno. Nama lahko uspe?”

Le slab mesec kasneje pa je sledilce že obvestila, da je zaročena. V zapisu pod to fotografijo je priznala, da se je spraševala, če se bo to sploh zgodilo … Čestitke so začele deževati takoj.

Kdo je Urban Stojan?

Anin zaročenec je uspešni podjetnik ki se že 20 let ukvarja s poslovnim svetovanjem, investicijami, finančnim inžiniringom in razvojem novih tehnologij, zlasti na področju energetike.

Na LikedInu kot eno svojih največjih vrlin izpostavlja sposobnost povezovanja različnih kulturnih in poklicnih vidikov, tekom kariere pa mu je uspelo socialno mrežo razširiti po vsem svetu.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close