Ana Roš z zaročencem pred poroko opravila nenavaden ritual

30. december 2022

Ana Roš z zaročencem pred poroko opravila nenavaden ritual

30. december 2022
Foto: Profimedia

Priznana kuharska mojstrica je na Instagramu delila posebno fotografijo in zapis ob njej …

Letošnji božično-novoletni prazniki so za našo priznano chefinjo Ano Roš prav zares posebni. Na silvestrovo, ki je hkrati tudi njen rojstni dan, bosta z zaročencem Urbanom Stojanom skočila v zakonski jarem, čeprav sta to (neuradno) že storila.

Poseben ritual se je zgodil na božični dan, Ana pa je na Instagramu ob fotografiji razkrila, da sta se “poročila” po mističnih poganskih obredih, globoko v gozdovih Kolovrata. “Objemali smo se, izmenjevali energije z držanjem za roke in dotikanjem dreves.”

Ob tem je pojasnila, da se poganski obredi “izvajajo za praznovanje letnih časov, v čast božanstev, za uglaševanje z naravo, doseganje samouresničitve in popeljejo človeka v skrivnosti,” je zapisala in za konec dodala: “Ljubezen je skrivnost.”

Poroka po slabih dveh mesecih zveze

Ana in Urban sta se zaročila po komaj 48 urah poznanstva. “Ko potrebuješ natanko 48 ur, da se vprašaš, ali te bo tip, ki ga poznaš natanko 48 ur, kdaj zasnubil. In ja, saj poznate odgovor!” je sporočila ob najavi zaroke na Instagramu 21. novembra.

Kuharska mojstrica je bila pred tem v dolgoletni zvezi z Valterjem Kramarjem, s katerim sta skupaj vodila Hišo Franko, ki ima naziv in sloves najboljše restavracije v Sloveniji.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close