Anamaria Goltes končno razkrila svoj skrivnostni projekt

25. oktober 2021

Anamaria Goltes končno razkrila svoj skrivnostni projekt

25. oktober 2021
Avtor: Instagram

Po več kot enem mesecu nestrpnega čakanja …

V začetku septembra se je Anamaria Goltes, dekle košarkarskega asa Luke Dončića, po dolgih tednih molka na družbenih omrežjih oglasila z razburljivimi novicami. Razkrila je, da pripravlja nov projekt, a da bo več podrobnosti znanih v oktobru. In tako je pred nekaj urami sledilcem ponosno obelodanila, da je lansirala svoj lastni modni blog z imenom ByAnamaria.

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

“3, 2, 1, moj modni blog je tukaj! Poglejte si ga in mi v komentarjih povejte, kateri članek vam je najljubši. Velika hvala čisto vsem za ljubezen in podporo, čudoviti ste,” je v Instagram objavi, ki naznanja prihod bloga, zapisala 23-letna modna navdušenka.

Anamaria bo na njem delila svoj vpogled v modo, lepoto, lifestyle, pa tudi podrobnejše informacije o tem, kje lahko njeni sledilci kupijo kose, ki jih nosi.

Sicer pa se na prvi strani bloga predstavlja kot “23-letna Slovenka, ki v vse, kar počne, vnaša svoj nalezljiv in navdihujoč odnos”, ter da bo “kot mednarodna manekenka in modna navdušenka povzdignila vaš osebni slog in poskrbela za vsakodnevne videze.”

Ob tem ni pozabila omeniti, da je “ljubeča pasja mama Huga in Gie, ki svoj čas deli med ZDA in Slovenijo” ter da na “vsakem koraku deli svoje popotovanje.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close