Anna Dello Russo z razprodajo svojih modnih kosov poskrbela za množično histerijo

27. februar 2018

Ena najbolj vplivnih trendseterk se je odločila, da ‘počisti’ svojo garderobno omaro: izbrani kosi so na prodaj na Net-a-Porterju!

Le katera resnična ljubiteljica mode in zanimivih oblačil ter modnih dodatkov si ni že kdaj v življenju zaželela, da bi imela tako garderobno omaro, kot jo ima slovita Anna Dello Russo, ki ni samo urednica mode, ampak slovi kot neustrašna trendseterka, po domače, tista ženska, ki je vedno na čelu trendov, ne pa zgolj njihova posnemovalka?

Sedaj imate priložnost, kot še nikoli doslej: ena najbolj vplivnih žensk v svetu mode se je odločila za temeljito čiščenje svoje garderobne omare. Pri tem se je povezala z nakupovalno spletno stranjo Net-a-Porter, ki jo poznamo prav vse ljubiteljice mode, ne glede na svoj dejanski proračun.

Anna v obleki Prada (na prodaj za 200 GBP), kapa Disney (15 GBP)

Plašč iz umetnega krzna Sonia Rykiel, kapa Disney

Jakna Balenciaga

Preko Instagram profila Net-a-Porter se od nedelje, 25. februarja naprej že prodajajo oblačila in modni dodatki te nesporne ikone stila. V omarah slovite modne urednice se nahajajo ekskluzivni dizajnerski kosi s podpisom Balenciaga, Gucci, Céline, Alaïa, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Moschino in drugi, ki so se vpisali med kultne.

Jakna in kapa Moschino, torba Nancy Gonzales

Dello Russo je dala na prodaj 150 poslastic iz svoje garderobne omare in poskrbela na nek način za ‘garažno razprodajo stoletja’, če nam dovolite malo senzacionalizma. Zadostuje, da si preberemo komentarje na Instagramu in je že jasno, da se interesentov kar tre.

Emilio Pucci

Plašček Comme des Garçons

Celotna ponudba je kot rečeno na prodaj preko Instagram storyja v spletni prodajalni Net-a-Porter. Izkupiček od te izjemne kolekcije bo Anna v celoti podarila Britanskemu svetu za modo (British Fashion Council – BFC), s temi sredstvi pa bo BFC finančno podprl izobraževanje mladih modnih upov, bodočih sijajnih modnih oblikovalcev.

Rdeča obleka Dolce&Gabbana, pikčasta obleka Saint Laurent, zlata mini obleka Lanvin

Modna urednica si je s svojimi slikovitimi in navdihujočimi street style podobami prislužila naziv svetovne modne ikone, delček tega njenega sveta pa je sedaj na voljo svetovni javnosti, ki lahko na ta način tudi sama postane del posebne zgodbe.

Pulover Balenciaga

Torbica Prada

Cene posameznih izdelkov so od 15 do 700 britanskih funtov, na zgornjih fotografijah si lahko ogledate nekaj najlepših izbranih kosov, ki so na prodaj in jih je nase (še zadnjič) nadela Anna Dello Russo. Vse kose, ki so na voljo, pa si oglejte tukaj. Časa, da si prisvojite enega od uredničnih zakladov, imate natanko teden dni!

 

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Fashionforlife, Pinterest, Flipboard

New Report

Close