Avto, v katerega se bo zaljubila vsa družina

05. februar 2021

Avto, v katerega se bo zaljubila vsa družina

05. februar 2021

Iščete avto, ki bo zadovoljil prav vse v družini? Navdušil s prostornostjo in dinamičnostjo, hkrati pa z zanesljivostjo in varnostjo? Ki bo nudil udobje in modularnost, pri tem pa navdihoval s sodobnim izgledom in najnovejšimi tehnologijami? Vse to in še več je združeno v novem PEUGEOT 5008.

Še boljši, lepši, zmogljivejši

Ne glede na to, ali se odpravljate na družinski izlet, športni vikend ali pa le po opravkih v mesto, bo novi PEUGEOT 5008 idealni sopotnik pri tem. Prinaša namreč optimalno kombinacijo prostornosti in uporabnosti s sodobnim dizajnom in najnovejšo tehnologijo.

Sodoben in drzen dizajn že na prvi pogled očara vso družino, ko pa boste sedli vanj, pa bo navdušenje še večje. Moški v družini bo navdušen nad pregledno in elegantno kontrolno ploščo, dobro vidnim zaslonom, ki prikazuje vse pomembne informacije ter seveda nad športno poskočnostjo in odzivnostjo. Ženske predstavnice bodo cenile veliko prostora za shranjevanje večjih in manjših potrebščin, izvrstno preglednost vozila ter praktičnost in ergonomično notranjost. Prav vsi člani družine pa bodo uživali v prostornem, udobnem in varnem okolju, ki se hitro spremeni iz vozila za kar sedem oseb v vozilo za pet, ima dovolj prostora tako v drugi kot v tretji vrsti in ponuja obilo zabave in užitka v vožnji.

Prostoren, udoben in maksimalno prilagodljiv

Po zunanjih merah  novi PEUGEOT 5008 sodi med kompaktna vozila, a s svojimi inteligentnimi rešitvami prinaša izjemno udobje in praktičnost vožnje. Sodobna struktura notranjega prostora omogoča zelo udobno potovanje kar 7 osebam;  v drugi vrsti so trije enaki individualni sedeži, nastavljivi po dolžini in naklonu ter z možnostjo preklopa, v zadnji vrsti pa še dva individualna sedeža, ki ju lahko preklopimo in odstranimo. Tako je omogočeno udobno sedenje prav vsem potnikom, hkrati pa tudi prilagodljivost po želji in potrebi.

Na daljšem potovanju lahko tako v drugi vrsti srednji stol, ki ga preklopimo, postane mizica za igro, ki bo otrokom skrajšala pot in pregnala dolgčas. Oba stola v zadnji vrsti pa lahko enostavno zložimo in tako skoraj podvojimo že tako velik prtljažni prostor.

Tudi sovoznikov sedež lahko preklopite v mizico, kar bo še posebej dobrodošlo pri prevozu dolgih predmetov – pohištva, smuči ali drugih športnih rekvizitov. Tako boste lahko prevažali predmete vse do 3,20 metra dolžine.

Kot omenjeno, je prtljažnik že v osnovi zelo prostoren, kar med največjimi v svojem razredu. Njegova prostornina med 780 dm3 (VDA 210) in 1940 dm3 (VDA 214) je zelo uporabna tako pri vikend družinskih izletih, daljših počitnicah ali pa mestnih opravkih in večjih nakupih. V takšen prtljažnik boste brez težav zložili otroški voziček, igrače, športno opremo, nakupljene dobrote, pa še za kaj bo ostalo prostora.

In kaj je najlepše pri tem? Da za odpiranje prtljažnika ne boste potrebovali rok, saj ga lahko udobno in elegantno prostoročno odprete z gibom noge.

Sodobna tehnologija poskrbi za zanesljivo in varno vožnjo

Za udobje in varnost med vožnjo je pri novem PEUGEOT 5008 zelo dobro poskrbljeno. V ospredju voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit®  je instrumentna plošča z novim 10-palčnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo. Na njem so jasno in razvidno prikazane vse pomembne informacije za voznika, hkrati pa jih lahko spremljajo tudi vsi sopotniki v avtu. Tako lahko vožnja in upoštevanje predpisov postanejo nova igrica, kjer otroci lahko na zaslonu spremljajo, ali se voznik drži omejitev in ga opozarjajo nanje. Hkrati se tako učijo pravil varne vožnje in prepoznavanja prometnih znakov, kar jim bo še prav prišlo.

Sodoben sredinski zaslon prikazuje tudi informacije s pametnega telefona (Android ali iOS), zaradi česar bo vožnja še varnejša. Tako namreč vozniku ni treba skreniti pogleda s ceste in gledati na telefon ob prejemu klica ali sporočila, saj lahko nastavi zaslon tako, da mu prikazuje vse želene informacije.

Novi PEUGEOT 5008 pa prinaša še celo paleto inteligentnih rešitev, ki poskrbijo za varno in zanesljivo vožnjo. Njegovi sistemi za pomoč pri vožnji zadnje generacije resnično olajšajo vožnjo in povečajo varnost vseh potnikov.

Ljubljenec cele družine

Poleg vrhunskega oblikovanja,maksimalnega udobja in najnovejših tehnoloških rešitev seveda novi PEUGEOT 5008 prinaša tudi vse prednosti, s katerimi se ponašajo avtomobili v SUV kategoriji. Višina praga oz. visok dostop omogoča udoben vstop in izstop iz avtomobila tudi manj gibčnim, brez bolečin v križu ali podobnih neprilik. Zelo olajša tudi sklanjanje v avto ter nameščanje otroških sedežev ali varnostnih pasov.

Otroške vozičke boste enostavno pospravili v že omenjen zelo prostoren prtljažnik. Za zabavo med vožnjo bo poskrbel velik informacijski zaslon ter najkakovostnejši zvočni sistem, ob katerem bo na daljših poteh prepevala vsa družina. Preklopni sedež se lahko spremeni v uporabno mizico, ko se ustavite za malico ali prigrizek, ali pa nastopi kot igralna miza za mlade potnike, ki si bodo krajšali čas s kartami, risanjem ali podobno ustvarjalno igrico.

Sodobne inteligentne rešitve in sistemi bodo poskrbeli za varnost in udobje vse družine, dinamičnost in izbira različnih opcij motorjev pa za zadovoljstvo in užitek voznika v vožnji.

Prepričajte se v to tudi sami. Na spletni strani vam je na voljo konfigurator, kjer si lahko popolnoma po vaših željah prilagodite in sestavite vaš novi PEUGEOT 5008, prav tako pa lahko preverite cenik ali zaprosite za individualno ponudbo.

Poiščite nov PEUGEOT 5008 in verjemite, zaljubili se boste vanj. Pa ne le vi, ampak vsa družina! In to z razlogom, saj vas bo navdušil s svojo podobo, močjo, uporabnostjo in varnostjo!

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close