Babica poslala sporočilo na napačno številko in dobila novega vnuka

23. november 2021

Babica poslala sporočilo na napačno številko in dobila novega vnuka

23. november 2021

Kaj se zgodi, ko Američanka pošlje povabilo na večerjo na napačno številko? Po začetni zmedi in ugotovitvi, da si nista prav nič v sorodu, se neznanec prikaže na večerji in začne se večletna tradicija.

Prvič sta se spoznala leta 2016, ko je Wanda Dench po nesreči poslala vabilo na večerjo na napačno številko, misleč, da gre za njenega vnuka. Ta se je na povabilo po začetni zmedi odzval in tako že šest let skupaj praznujeta ameriški zahvalni dan. 

Morda se še spomnite precej viralnega tvita takrat sedemnajstletnega Jamala Hintona, ki je na Twitterju objavil sliko pogovora z neznane številke, ki ga je povabila na večerjo na zahvalni dan. Wanda Dench je povabilo namenila svojemu 24-letnemu vnuku, ki pa je zamenjal številko.  

Avtor: Twitter.com/uniquenicci__
Avtor: Twitter.com/uniquenicci__

Začetna zmeda, ki sta jo rešila s selfiji, je potrdila, da je šlo za pomoto. Jamal je vprašal, če lahko vseeno pride na večejo in začela se je tradicija. Letos so se že šesto leto zapored zbrali Američanka s svojimi otroki in vnuki ter danes dvaindvajsetletni Jamal. 

Jamal je pred časom za People povedal, da je bila večerja leta 2015 zelo nepričakovana in da je Wanda zelo prijetna gospa, ki ga je zelo lepo sprejela. Vsako leto srečanje obeležijo s fotografijo, družijo pa se tudi izven prazničnega časa. Jamal in njegovo dekle sta tako leta 2019 skupaj z Wando in njenim možem kupovala buče za noč čarovnic. 

V začetku aprila 2020 sta Wanda in njen mož zbolela za novim koronavirusom in teden kasneje je njen mož umrl. Novico je na Twitterju delil prav Jamal. Wanda je jeseni organizirala zahvalno večerjo, na fotografiji, ki jo posnamejo vsako leto, pa je tudi slika njenega moža. 

Avtor: Jamal Hinton na Instagramu

Ob šesti obletnici tega nepričakovanega prijateljstva Wanda pravi, da družina ni samo krvno sorodstvo, družina so ljudje, s katerimi želimo preživeti svoj čas.

Style. Več novic

New Report

Close