Baby boom 2019: ali Kate Middleton pričakuje četrtega otroka?

11. januar 2019.

Če je verjeti tujim medijem in vedno znova ‘odlično informiranim’ virom, naj bi vojvodinja kambriška enako, kot Kim Kardashian West, pričakovala otroka št. 4, ki se bo rodil letos.

Bo leto 2019 tisto, ki si ga bomo zapomnili po še več naraščaja in baby boomu tudi med slavnimi pari? Kot je svetovna javnost že dlje seznanjena, sta v sladkem pričakovanju Meghan Markle, vojvodinja suseška in princ Harry (njun prvi otrok se bo rodil spomladi), a kot vse kaže, naj bi bila noseča tudi njena svakinja Kate Middleton!

Naj si verjamemo aktualnim trditvam britanskega in svetovnega tabloidnega tiska ali tudi ne, priznamo, da se britanska kraljevska družina zadnja leta res hitro širi. Kate je aprila lani rodila princa Louisa, pozno jeseni sta prihod prvorojenca oznanila še Meghan Markle in Harry. V zadnjih dneh starega leta pa se je začelo omenjati, da naj bi bila Kate spet noseča.

Kate in Meghan: sta obe svakinji noseči?

Če to drži, potem vojvodinja kambriška in princ William pričakujeta že četrtega otroka, enako, kot zakonca Kardashian West. Kraljeva družina novice sicer (še) ni potrdila, a iz izkušenj nam je znano, da služba za odnose z javnostmi na britanskem dvoru z uradno izjavo hitro zanika vse ‘novice’, ki ne držijo. Ali potemtakem to pomeni, da so govorice o Kateini ponovni nosečnosti resnične?

Kate in William imata že tri otroke – princa Georgea (5), princeso Charlotte (3) in osemmesečnega princa Louisa. Drži, Kate je ob nekaj priložnostih v intervjujih povedala, da ‘si želi najmanj tri otroke’. Toda tako hitro po tretji nosečnosti se zdi malce zgodaj.

https://www.instagram.com/p/BlRHgLoHq1K/?utm_source=ig_embed

Vojvodinja kambriška se je v javnosti nazadnje pojavila na tradicionalni božični maši, kjer na njeni vitki postavi ni bilo sledu o nosečnosti. Toda Kate je imela že v preteklosti težave z jutranjimi slabostmi, zaradi katerih je bila na začetku vsake od nosečnosti videti najprej celo vitkejša, kot običajno. Ker je bila tudi videti precej bleda, je to le še podžgalo govorice o njeni četrti nosečnosti.

https://www.instagram.com/p/BiEdt8tgxso/?utm_source=ig_embed

Kot smo pisali pred natanko tednom dni, je četrtič ‘noseča’ tudi Kim Kardashian West. V navednicah zato, ker Kim v resnici ni noseča, ampak otroka pod srcem spet nosi nadomestna mati, tako, kot v primeru njene tretje ‘nosečnosti’. Kakorkoli, Kim K. West in njen mož Kanye West nestrpno pričakujeta še enega potomca, ki se bo pridružil še trem sorojencem.

D. S.

Foto: Daily Express, Closer Weekly, Goodtoknow.co.uk, IB Times

New Report

Close