Baby showerji so passé – prihajajo karierni showerji!

03. april 2023

Baby showerji so passé – prihajajo karierni showerji!

03. april 2023
Foto: Instagram @missamychan

Še ena priložnost za praznovanje!

V zadnjih nekaj letih je navdušenje nad baby showerji in zaročnimi zabavami v velikem porastu in proslavitev velikega dogodka je obvezna! Toda samskim in tistim brez otrok se morda zdi proslavljanje dogodkov, ki jih sami niso ali pa celo ne bodo doživeli, dajanje daril in čestitk tistim, ki se odločijo za otroka ali poroko … malo grenko.

Nekateri si ne želijo ali ne morejo imeti otrok, zato morajo gledati tiste, ki se za to odločijo in ki imajo lahko otroke? Zakaj se proslavlja takšne odločitve in kaj lahko proslavljajo samski in ljudje v zvezi brez otrok? 

Amy Chan, strokovnjakinja za razmerja, zato predlaga karierne showerje. Gre za zabavo, na kateri proslavljamo karierne dosežke – sanjsko službo, nov projekt, promocijo v službi ali uspešno izveden biznis. Gre za odličen način, da pozornost preusmerimo na te prav tako pomembne trenutke v življenju in si oddahnemo od kupovanja plenic, otroških oblekic, blenderja in drugih nujnih pripomočkov za družinsko življenje. Karierni shower je kot baby shower, ampak bolj profesionalen. 

Foto: Instagram @missamychan

Na kariernem showerju je v ospredju vaš karierni dosežek, celoten dogodek pa nima nobenih večjih zapovedi. Tortice v pastelnih barvah niso obvezne, prav tako ne potrebujete velikega “Bride to Be” napisa ali pa milijon “It’s a Boy!” okraskov. Nobenih pravil ni – prinesite nekaj za pod zob, če ste zelo vzhičeni, odprite šampanjec in naredite govor, glavno pa je, da se družite z ljudmi, ki so vam blizu. 

Karierni shower lahko organizirate zase ali pa za svojo prijateljico, organizirate jih lahko vsakič, ko dosežete nov mejnik v svoji karieri. To posledično pomeni, da boste občutili manj pritiska glede popolnosti dogodka – ko se poročite, naj bi to bil edinstven dogodek in želite, da je dan popoln, podobno velja tudi za baby showerje pred rojstvom otrok, verjetno jih ne boste imeli petnajst. Karierni showerji so lahko bolj pogosti in posledično tako posebni, kot si želite da so. 

Ne glede na to, ali ste samski, poročeni, z otroki ali brez – karierne showerje dodajte na svoj seznam pomembnih dogodkov.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close