Balerinke, na katere prisega tudi Kate Middleton, so čisti ‘must have’

28. april 2023

Balerinke, na katere prisega tudi Kate Middleton, so čisti ‘must have’

28. april 2023
Foto: Profimedia

Govorimo o brezčasni klasiki, ki jo verjetno že imate doma.

Vližanska princesa Kate Middleton se je na enem od nedavnih dobrodelnih dogodkov pojavila v čevljih, ki jih mora v svoji omari imeti vsaka ženska: črnih balerinkah.

So udobne, klasične in brezčasne, nanje pa je prisegala že legendarna Audrey Hepburn.

Pri Kate smo že vajeni, da nas z izbiro oprave nikoli ne razočara, pa naj gre za glamurozen gala dogodek ali preprost dopoldanski obisk dobrodelne organizacije. 41-letna princesa preprosto ve, kako se obleči priložnosti primerno, no, ali pa ima ob sebi odlične stilske svetovalce.

Foto: Profimedia

Tipična predstavnica tihega luksuza

Kate je tokrat izbrala črne balerinke znamke Boden za 190 evrov, ki pa so zahvaljujoč njej trenutno povsem razprodane.

Foto: Boden
Foto: Boden

Z izbiro balerink za ‘službeno obveznost’ je navdušila javnost, češ, da “normalizira balerinke kot profesionalne čevlje”, številni pa ob tem pravijo še: “Zakaj naj bi imeli samo moški privilegij nositi udobne čevlje za poslovne obveznosti?”

Zraven je kombinirala bež suknjič znamke Reiss za 425 evrov, v katerem smo jo že videli, preprosto belo majico, črne elegantne hlače s podpisom L.K.Bennett za 85 evrov in zlato ogrlico znamke Daniela Draper za 1.050 evrov.

Foto: Profimedia

Celoten videz je dopolnila z uhani Sézane in klasičnim črnim pasom, torbice pa tokrat ni imela. Navsezadnje je niti ne potrebuje, saj je ves čas obkrožena z asistenti, ki nosijo njene stvari, zato bi lahko rekli, da je Kate tipična predstavnica ‘tihega luksuza’.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close