Barva fuksije: ‘it’ rožnata šminka na ustnicah to pomlad!

28. april 2019

Barva fuksije: ‘it’ rožnata šminka na ustnicah to pomlad!

28. april 2019

Šminka v barvi fuksije je dobesedno idealna spremljevalka vročih poletnih dni, ženske jo imamo rade, primerna je za trenutke, ko želimo biti opazne in nadeti na ustnice bolj drzno barvo…

Pomlad je že tu, resda trenutno bolj deževna, kot topla in sončna, a že kmalu se bo začelo pravo poletje, ko bo na naših ustnicah ponovno zažarela naša najljubša barva pri črtalih za ustnice – to je barva fuksije, najlepša barva za poletne dni!

Šminka v barvi fuksije velik hit tako na modnih pistah kot v beauty svetu, ko gre za ličila, pa je očitno eden najbolj priljubljenih odtenkov rožnate tako med navadnimi smrtnicami, kot med zvezdnicami. Barvo fuksije na ustnicah rade nosijo Keri Russell, Olivia Munn, Jessica Chastain in druge znane ženske.

Keri Russell

Žareči odtenek fuksije je izvrstna izbira za vse, ki so že malce naveličane rdečih in kožnih (‘nude’) odtenkov, ki so sicer vselej klasika v ženskih make up torbicah, a si želijo za spremembo na ustnice nanesti nekaj bolj vpadljivega, drznega in predvsem barvo, ki je bolj pisana na kožo vročim, razigranim poletnim dnem.

https://www.instagram.com/p/Bu5pewRgodW/?utm_source=ig_embed

Če fuksija do sedaj ni bila ravno vaš favorit, ji vseeno dajte priložnost in si oglejte, kako se poda k vašim modnim stylingom. Splača se tvegati. Na ustnicah je videti tako mikavno, sveže in učinkovito, da vam z lahkoto obljubimo: z njo vas bodo vsi opazili!

Nekatere ženske se šminki barve fuksije izogibajo prav zato, ker je izredno vpadljiva. Toda intenzivnost barve lahko omilite: če šminko v fuksiji samo narahlo vtapkate na ustnice s pomočjo prstov, boste dosegle bolj transparenten videz in tako ustvarile bolj nežen učinek. To je lahko prava rešitev za dnevne priložnosti, medtem ko si lahko zvečer brez slabe vesti privoščite intenzivnejše nanašanje in obenem oči naličite zadimljeno, v slogu ‘smokey eyes’, ali zgornji veki občrtate z eyelinerjem.

Mabelline šminka

Najboljše pri šminkah v barvi fuksije pa je to, da je videti odlično tudi samostojno, na nenaličeno kožo ali komaj kaj podlage. Poleti namreč lahko pozabimo na težko šminko oziroma make up in pustimo, da barva fuksije poudari nežno zagorelo polt. Le pikica maskare za trepalnice ali še to ne – in barva fuksije na ustnicah bo dosegla svoj namen!

D. S.

Foto: Instagram, Goop, Life ‘N’ Lesson, Vogue

Style. Več novic

New Report

Close