Barva sivke je hit sezone, ki ga obožujejo vse trendseterke

14. avgust 2019

Barva sivke je hit sezone, ki ga obožujejo vse trendseterke

14. avgust 2019

Če sodimo po videnem na svetovnih modnih pistah, je udarna barva prihajajoče sezona ena izmed najlepših odtenkov vijoličaste – barva sivke.

Modne znamke, kot sta Tom Ford, Rodarte in The Row so le nekatere izmed tistih, ki so to barvo vključile v svoje najnovejše kolekcije, za ponudbo pa ne zaostajajo niti ponudniki ulične mode.

Tom Ford
Tom Ford

Čeprav se modni trendi spreminjajo iz sezone v sezono, so pastelne barve na sceni že kar nekaj časa, nosimo pa jih skozi vse letne čase.

Čeprav večina trendseterk med seboj kombinira kose v barvi sivke tako, da ustvarjajo total look, lahko tiste manj pogumne v svojo kolekcijo vključijo posamezne kose, ki bodo poudarili celotno kombinacijo.

Ta nežni kontrast in svežino najlažje dosežemo s pomočjo modnih detajlov, kot so torbica, okrasje za lase ali nakit. Barva sivke je umirjena barva, vendar dovolj vpadljiva, da zadostuje samo en detajl, ki naredi razliko.

Odlično se obnese v kombinaciji z živimi barvami, zato predlagamo kombinacije z neonsko roza ali s svetlo rdečo.

Čeprav velja splošno prepričanje, da so pastelne barve rezervirane za toplejše obdobje, bodo kosi v barvi sivke obarvali in poživili modne kombinacije tudi v jesensko-zimskih dnevih.

Popularnost pastelnih barv v jesenskem obdobju dokazujejo aktualne ponudbe high-end in high street modnih znamk, ki ponujajo sproščene vrhnje kose ter obleke, ne manjka pa niti puloverjev in jaken v sivkini barvi.

Ne glede na to, kakšna bo vaša odločitev, lahko trdimo, da bodo modni kosi v barvi sivke nadgradili skoraj vsako modno kombinacijo, kot tudi samo razpoloženje v turobnih jesenskih dneh.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close