Barva sivke je največji trend ulične mode

16. oktober 2017

Je nežna, vendar dovolj izrazita, da bo začinila prav vsak outfit.

Če se vam je zdelo, da se v zadnjih mesecih niste mogli izogniti oblačilom in modnim dodatkom v rožnatih odtenkih, potem se boste nedvomno razveselili alternative, ki prihaja na modno sceno.

To je barva sivke, ki so jo modni oblikovalci na veliko uporabljali ob predstavitvi kolekcij za pomlad 2018, zato lahko pričakujemo, da bo zelo kmalu doživela svoj vrhunec tudi na mestnih ulicah.

Michael Kors, pomlad 2018

Tako kot vsak trend je tudi ta začel svoj pohod na mestne ulice takoj po zaključku največjih tednov mode, saj smo barvo sivke že opazili v neštetih kombinacijah največjih trendseterk.

Omeniti moramo, da je trenutno najbolj zaželen kos v Mangu prav pulover v barvi sivke (naša urednica ga je že kupila v njihovi trgovini v središču Ljubljane), trendu pa sledijo tudi ostale high street modne znamke, saj že polnijo svoje prodajne police z modnimi kosi prav v tej barvi.

Barva sivke je nežna, vendar dovolj izrazita, da bo začinila prav vsako garderobo do pomladi, ko pričakujemo njeno »eksplozijo«.

Preden pa v popolnosti preplavi prodajne police najbolj priljubljenih modnih znamk, pa vam za navdih predstavljamo nekaj odličnih kombinacij, ki smo jih že opazili na ulicah.

 

 

Foto: Pinterest

New Report

Close