Ogrlice s perlicami so spet v trendu! Izbrali smo 10 najlepših.

03. junij 2022

Ogrlice s perlicami so spet v trendu! Izbrali smo 10 najlepših.

03. junij 2022

Barve in maksimalizem so glavni trend letošnjega poletja, kar se kaže tudi pri nakitu. Še vedno so v trendu mix & match kombinacije nakita, med katerimi so največji hit ogrlice s perlicami.

Perlice nas v hipu popeljejo nazaj v devetdeseta in začetek novega tisočletja ter v vsak outfit vnesejo dozo nostalgije in optimizma. O priljubljenosti ogrlic s perlicami kaže tudi dejstvo, da so postale del moške garderobe – njihov veliki oboževalec je recimo Harry Styles, ki si jih rad nadene za na rdečo preprogo.

Foto: Profimedia

Poletje je pravi čas za eksperimentiranje in dodajanje barv v svojo garderobo in ogrlice s perlicami so odličen dodatek za popestritev poletnih stajlingov. Trgovine so namreč preplavile najbolj barvite različice, takšne, ki smo jih za hobi izdelovali v osnovni in srednji šoli.

Ena prvih, ki je odprtih rok sprejela ta trend, je bila Roxanne Assoulin, njeno linijo ogrlic Eliou pa obožujejo največje holivudske zvezdnice, med njimi tudi Dua Lipa.

Foto: Instagram

A brez skrbi, za najbolj trendovski nakit tega poletja vam ni treba zapraviti celega premoženja. Atraktivne modele ponujata tudi španska modna giganta Mango in Zara.

V Zari najdete ogrlice, kombinirane iz majhnih in velikih perlic nepravilnih oblik, medtem ko Mango ponuja kose z obeski iz školjk, ki odlično dopolnjujejo poletne obleke.

Odlična stvar pri ogrlicah iz perlic je tudi to, da so enostavne za vzdrževanje – z njimi lahko brezskrbno skočite v morje, ne da bi si morali nakit pred tem odstraniti. Perlice bodo povzdignile vsak, še tako preprost outfit in celo kavbojke in belo majico naredile elegantne. Ponujamo vam nekaj predlogov:

Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: Reserved
Foto: Mango
Foto: Zara
Foto: Reserved
Foto: Mango
Foto: Mango

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close