Beauty katastrofa Julie Roberts vas nauči pomembne lekcije!

06. junij 2019

Beauty katastrofa Julie Roberts vas nauči pomembne lekcije!

06. junij 2019

Čeprav že dolgo slovi kot nesporna modna in lepotna ikona, ki nikoli ne zgreši, pa je Julia v preteklosti, na začetku kariere, tudi sama delala lepotne napake.

Uporaba prelivov za lase namesto trajnih barv je lahko precej spolzek teren. Takšni eksperimenti, še posebej, če jih izvajate kar same v domači kopalnici, se lahko končajo sijajno, ali pa kot popolna polomija. Tretje možnosti ni.

Tako katastrofo je na svoji koži (no, laseh) nekoč davno tega izkusila tudi slavna filmska igralka Julia Roberts. Čeprav že dolgo slovi kot nesporna modna in lepotna ikona, ki nikoli ne zgreši, pa je v preteklosti, na začetku kariere, tudi sama delala napake.

To je priznala v novem intervjuju za revijo Variety, v katerem sta s še eno slovečo igralko, Patricio Arquette, med seboj izmenjevali sočne in pikantne zgodbe o najbolj groznih igralskih avdicijah za vloge, ki sta se jih udeležili. Pogovor med zvezdnicama in igralskima kolegicama se je nato nekako zasukal v smer največjih beauty napak, ki sta jih naredili s svojimi lasmi in za katere sta si bili sami krivi.

Julia Roberts v filmu Mystic Pizza

Svetlolasa Patricia Arquette je povedala, kako si je lase nekoč pobarvala v izrazito temno barvo, toda uporabila je preliv za lase, namesto permanentne barve. Julia Roberts se je takoj nato spomnila podobne anekdote. Na avdiciji za vlogo v filmu Mystic Pizza (ki jo je dobila) si je na vsak način želela preleviti v glavni lik, zato je pred avdicijo lase obarvala s temnim prelivom. Med nastopom je bilo vse dobro, a katastrofa je sledila po koncu avdicije.

“Lase sem imela trde kot deska. Spomnim se, da sem šla s podzemne, ko je začelo deževati. Na sebi sem imela belo bluzo, po njej pa je z mojih las dobesedno tekla temna pena,”

je v smehu povedala Julia.

Julia se je naučila iz napak in je dandanašnji videti popolno

Zdaj torej veste: če se že odločite za preliv za lase, nikar ne nosite bele bluze in v primeru napovedi dežja obvezno s seboj nosite dežnik.

D. S.

Foto: Variety, WordPress, Celebrity Insider, Wirelmag, Cinapse

Style. Več novic

New Report

Close