Bele bluze novih krojev bodo polepšale tople dni

30. maj 2019

Bele bluze novih krojev bodo polepšale tople dni

30. maj 2019

Poleg klasičnih modelov so bluze v beli barvi dobile še sodobne in igrive različice, vključujejo lahko ljubke in komaj opazne podrobnosti, ali se spremenijo v glamurozne, razkošne ‘it’ kreacije!

Drži, že dva meseca pišemo o pomladni modi, a kot da nam je pomlad nekdo ukradel izpred nosa – maj je bil deževen in zelo hladen. Ostaja pa nam še upanje za junij in preostanek ‘tople’ sezone vse do jeseni.

To obdobje naj vam popestrijo in polepšajo nekoliko bolj neobičajno krojene bele bluze. Bela bluza ima v svetu mode status večne klasike. Namesto, da bi se njena priljubljenost glede na obilje ponudbe v trgovinah zmanjšala, se kvečjemu le še iz leta v leto povečuje.

@aimeesong

Obstaja nadvse tehten razlog, zakaj je tako. Bela bluza je namreč osnova vsake garderobe in popoln začetek vsake stilske modne kombinacije. Skrivnost modne klasike je v združevanju preprostih krojev in nevtralne barvne palete, ki zagotavlja vsestranskost ter prilagodljivost vsakemu outfitu.

@lucywilliams02

Bela bluza je torej modni kos, h kateremu se vedno znova vračamo, še sploh pa takrat, kadar nimamo posebne ideje, kaj obleči za ta dan. Videti je ležerno ob sproščenih trenutkih in obenem elegantno v poslovni garderobi.

Sezane

Pomladna sezona (zelo pogojno, milo rečeno) ter prihajajoča poletna, pa bosta, kar se belih bluz tiče, poseben poudarek dala romantično in ženstveno krojenim bluzam.

Vsestranskost bele bluze je izjemna: v hladnejših dneh nam kuka izpod pletenin in jopic, poleti se spremeni v popoln modni kos, ki ga vržemo preko kopalk ali kratkih hlač.

Poleg klasičnih modelov so bluze v beli barvi dobile še sodobne in igrive različice, vključujejo lahko ljubke in komaj opazne podrobnosti, poudarjene rokave, obrobe in pentlje ali gumbe, lahko pa izberemo nadvse razkošno, dramatično, ‘statement’ belo bluzo s čipko, volani in v drzni silhueti. Tako bo vaša bela bluza končno dobila še pravi modni značaj!

Ko govorimo o modnih kombinacijah, je bela bluza še vedno najraje v družbi kavbojk. Bolj trendi videz lahko sestavimo s pomočjo hlač v poljubni barvi in dolžini ali s pomočjo kril. Zlasti lepo pa so bele bluze videti na široke hlače z visokim pasom.

Za učinkovit večerni videz bo čisto dovolj le bela bluza v kombinaciji z mini krilom in sandalami z višjo peto, pazite le, da bodo pete še vedno dovolj udobne za nošenje. Med zgornjimi fotografijami boste našle odlične ideje za svojo novo najljubšo bluzo v beli barvi.

D. S.

Foto: Instagram, blagovne znamke

Style. Več novic

New Report

Close