Bele hlače: top modni izbor za sončne dni!

01. marec 2019

Bele hlače: top modni izbor za sončne dni!

01. marec 2019

Eden večjih modnih trendov za pomlad 2019 so bele hlače vseh krojev in slogov, ki jih fashioniste že vključujejo v svoj ulični stil, naj gre za jeans ali elegantne hlače z visokim pasom.

Zadnji topli dnevi so tudi vas najverjetneje premamili, da ste si zopet nadeli lahkotnejša oblačila v slogu pomladi. Morda vas je sonce prepričalo celo v sprehod po trgovinah in k nakupovanju novih trendovskih kosov garderobe?

Čas je za svetlejše barve. Navsezadnje je danes prvi marec in pomlad je že pošteno čutiti v zraku. Kot eden velikih modnih trendov za pomlad 2019 se napovedujejo bele hlače vseh možnih krojev in slogov, ki jih fashioniste že razkazujejo v svojem uličnem stilu.

Comma
Bershka
Topshop

Bela barva simbolizira toplo vreme, sončne dni, brezskrbnost, dopustniško razpoloženje in še kaj, zanesljivo pa gre tudi za nadvse elegantno barvo, ki ne gre nikoli iz mode.

Diesel
Reserved
Benetton

Bele hlače omogočajo nešteto modnih kombinacij, naj si gre za bel jeans ali pa chino, culottes in druge modele hlač iz lahkotnih materialov, svile, bombaža, lanu ali umetnih tkanin. Nadvse šik bodo to pomlad videti tudi bele hlače širšega kroja z visokim pasom.

Max Mara
S. Oliver
Zara

Take hlače lahko kombinirate s katerokoli obutvijo, od tenisk in espadril ali natikačev za ležerne kombinacije, do mokasinov, sandalov in salonarjev z visoko peto.

https://www.instagram.com/p/BinHnjXgmJL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cnce74ffpfif&fbclid=IwAR206xg-_61aUpr7j2p3DuKc85E86l1K0rXBhvuahSuts2aHR-FN1-hhr0w

Izbira je vaša, zgoraj pa si lahko ogledate najnovejšo ponudbo belih hlač pri znanih blagovnih znamkah.

D. S.

Foto: Reserved, Comma, Topshop, Benetton, S.Oliver, Max Mara, Bershka, Zara, Diesel, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close