Kaja Flisar / 24. april 2023

Kombinacija tedna: beli čevlji

Medtem ko so v hladnejših mesecih vse bolj priljubljeni beli škornji, bo belina zavladala tudi pomladi in poletju. A ne govorimo o belih supergah, ki so sicer že večletna stalnica. V trendu bodo predvsem beli loaferji, sandali in bele balerinke.

Zakaj se odločiti za bele čevlje? Ker so dokaj enostavni za kombiniranje in idealni za dodajanje kontrasta temnemu outfitu. Odlično se bodo podali k monokromatskemu belemu outfitu, kombinirate pa jih lahko tudi z drugimi nežnimi, svetlimi odtenki.

Foto: Instagram

Letos boste najbolj v trendu z belimi loaferji in balerinkami, ki se na modno sceno vračajo v velikem slogu. V trgovinah priljubljenih modnih znamk najdemo tudi že raznoliko paleto sandalov – od takih s tankimi paščki, do natikačev in elegantnih sandalov s peto.

Foto: Instagram

A čeprav so lahko še tako lepi, imajo beli čevlji eno veliko pomanjkljivost – zaradi svetle barve se na njih hitro pojavi kak madež in vidi umazanija. Da bi ohranili svojo lepoto in funkcionalnost, torej poskrbite, da jih redno čistite in negujete.

Foto: Instagram

Izbrali smo najlepše modele belih čevljev iz aktualnih kolekcij modnih znamk, med katerimi so nekateri med sezono tudi precej znižani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close