Bella in Gigi Hadid razjezili Twitter s ‘knjigo kot modnim dodatkom’

26. marec 2019

Bella in Gigi Hadid razjezili Twitter s ‘knjigo kot modnim dodatkom’

26. marec 2019

“Knjiga ni modni dodatek!” so se na slavni sestri manekenki usule kritike uporabnikov z družbenega omrežja Twitter. Le kaj sta tokrat zagrešili zloglasni lepotici, da sta poželi tak srd?

Zdi se, da niti en korak lepih sester Hadid ne gre neopaženo mimo javnosti. Obenem lahko mirne duše še enkrat ugotovimo, da se ljudje raje ukvarjajo z drugimi, namesto s seboj, ter pometajo pred tujim pragom in zase mislijo, da so popolni.

Tak občutek namreč dobimo, ko beremo plaz kritik ter besnih komentarjev, ki so ga ogorčeni tviteraši usuli na sestri manekenki zgolj zato, ker sta se na ulici pojavili s knjigo pod roko oziroma v njej.

Drži, sestri Hadid zadnje čase večkrat stopita med ljudi s knjigo v roki, a ne zato, ker jo tisti trenutek bereta, pač pa jo držita tako, kot ženska pač drži ‘clutch’ torbico. Modna in zanimiva poteza, ki se ne zdi prav nič sporna, prvi jo je opazil ter o njej pisal New York Post, je bogsigavedi zakaj te dni razburkala družbeno omrežje Twitter.

New York Post je zapisal oziroma sestri pohvalil, da Bella in Gigi knjigo nosita kot ultimativen in najbolj trendi modni dodatek za leto 2019. Opozoril je še na dejstvo, da sta manekenki barvo platnic knjige uskladili s svojo garderobo oziroma outfitom.

Ali nosita Hadidovi prave knjige? In če gre za knjigo – ali knjige sploh bereta? Uporabnike Twitterja je zgleda razjezilo predvsem poimenovanje knjige za modni dodatek.

“Ne zasramujemo deklet zato, ker nosita s seboj knjigo, pač pa smo ogorčeni, ker je New York Post v tej povezavi knjigo razglasil za modni dodatek,”

se glasi eno od mnenj.

“Veste, to niso samo dobri modni dodatki! Če jih odprete, boste v njih našli odlične zadeve! Na primer duhovno bogastvo, ki pomaga k osebni rasti in take stvari!”

je jezno zapisal nek drug uporabnik Twitterja.

Nekdo tretji se je sestrama sarkastično zahvalil, ‘ker sta izumili knjige’. Pa kaj, če Bella in Gigi knjigo ali knjige prenašata namesto modnega dodatka. Nam sporočata naslednje: knjige so kul, vzemite jih v roke! Ne dvomimo, za razliko od NY Posta, da sem in tja kakšno dobro knjigo čisto zares prebereta…

D. S.

Foto: Bustle, Twitter, Joy TV, Getty Images

Style. Več novic

New Report

Close