Beyoncé oboževalce navdušila z nepričakovano novico

16. junij 2022

Beyoncé oboževalce navdušila z nepričakovano novico

16. junij 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena pevka je prek Twitterja oznanila, da bo izdala nov album.

Beyoncé bo po šestih letih čakanja končno izdala nov solo album. Naslednik izjemno uspešnega Lemonade bo nosil naslov Renaissance in bo izšel 29. julija. Po prvih napovedih naj bi vseboval 16 skladb.

Da se pripravlja nekaj novega, je zvezdnica namignila že v lanskem intervjuju za Harper’s Bazaar, ko je dejala, da je začela snemati novo glasbo.

“Po vsej tej izolaciji v preteklem letu mislim, da smo vsi pripravljeni na pobeg, potovanja, ljubezen in na smeh,” je razkrila in pravzaprav že takrat namignila na naslov svojega prihajajočega, že sedmega albuma: “Čutim, da nastaja renesansa, in želim si biti del negovanja tega pobega na kakršen koli način. V studiu snemam že leto in pol.”

Foto: Profimedia

Čeprav od leta 2016 ni izdala solo albuma, pa je medtem izšel skupni album Everything Is Love (2018), ki ga je posnela z možem, slavnim raperjem Jay-Z-jem.

Leto kasneje je sledil še soundtrack za novi animirani film Levji kralj, novembra lani pa je prispevala še pesem Be Alive za film Kralj Richard, za katero je bila letos nominirana celo za oskarja.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close