Bi na poroki nosili superge?

27. maj 2022

Bi na poroki nosili superge?

27. maj 2022
Foto: IMAXtree

Par belih superg lahko popolnoma spremeni in popestri vaš outfit, toda ali je res primeren za vse priložnosti?

Bele superge lahko kombinirate z oversized suknjičem in hlačami ali pa z živahno poletno obleko. Modni stilisti pravijo, da bele superge lahko nosite v približno 85 odstotkih priložnosti in da so ena najboljših stvari, ki so se zgodile v modnem svetu.

Ljudje jih nosijo za v gledališče, na maturantske plese … toda, ali bi superge nosili tudi na poroki?

Stilisti pravijo “da”

Vse je odvisno od modnih pravil, ki jih določita mladoporočenca. Z belimi supergami ni prav nič narobe, če gre za poroko, ki tematsko ali lokacijsko temu ustreza, ali če se ženin in nevesta s tem strinjata. 

Udobje je navsezadnje zelo pomembno za dobro počutje gostov in tudi neveste se na porokah pogosto preobujejo v udobnejše obuvalo. Za poročni dan si lahko celo naročite po meri narejene in personalizirane superge, ki bodo udobne in obenem lep spomin na poročni dan.

Superge pa so v zadnjih letih postale enako sprejemljive tudi pri svatih, ki jih kreativno kombinirajo s svojimi opravami.

Foto: IMAXtree

Kaj pa pisarna in službeni razgovori?

Čeprav službeni razgovor pred časom morda ni bil prava priložnost za superge, pa je danes tudi to sprejemljivo. Ljudje cenijo udobje, bele teniske pa so danes pravi modni trend.

Če so se pred časom ženske na delovno mesto vozile v supergah in nato preobule v pete, je danes nekaj povsem običajnega tudi za delo v pisarni, da obujete superge. 

Foto: IMAXtree

V supergah je v Buckinhamski palači pred princa Williama stopila tudi igralka Emma Thompson, bele teniske pa imata zelo rada tudi ameriška predpredsednica Kamala Harris ter nekdanji predsednik Barack Obama

Foto: Profimedia
Kamala Harris, white shoes
Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close