Bilo je le vprašanje časa: J.Lo lansirala balzam za zadnjico

25. julij 2022

Bilo je le vprašanje časa: J.Lo lansirala balzam za zadnjico

25. julij 2022
Foto: Profimedia

Pevka je v nedeljo praznovala svoj 53. rojstni dan, ki ga je proslavila z lansiranjem novega lepotnega izdelka.

“Sem v letih, vendar se počutim srečnejšo kot kdajkoli prej,” je povedala za revijo People, kjer je promovirala svojo novo lepotno linijo JLo Body by JLo Beauty. “Počutim se, kot da sem komaj na polčasu in šele prav začenjam.”

Za svoj 53. rojstni dan je tako lansirala izdelek, ki naj bi, po njenih besedah, poudaril največji adut vseh – zadnjico. Balzam, ki naj bi napel in učvrsttil kožo na ciljnih predelih kot so zadnjica, boki in stegna, je pospremila s promocijskim videom, na katerem je povsem gola.

Lepša ritka za 63 evrov

“Toliko pozornosti namenjamo koži na obrazu, na telo pa včasih kar pozabimo. Zame je bilo pomembno ustvariti rutino nege kože za telo, ki bi zadovoljila njegove posebne in edinstvene potrebe in začeli smo z zadnjico,” je pojasnila Lopezova ter dodala, da je enostavno morala narediti balzam za zadnjico. “Saj veste, da sem morala lansirati to,” je dodala.

“Želim, da pokažeš svoje najboljše adute in želim, da se ob tem počutiš odlično!” je nagovorila svoje oboževalce na Instagramu. Balzam naj bi prišel v omejeni izdaji, na voljo pa je na njeni spletni strani po ceni 63 evrov.

Pevka sicer trenutno uživa v Parizu, kjer sta si z novopečenim možem Benom Affleckom privoščila medene tedne. Parček si ogleduje znamenitosti mesta ljubezni, uživa v odlični francoski kulinariki in si brez sramu izkazuje ljubezen.

Foto: Profimedia

Pevkin 53. rojstni dan sta skupaj z njunima otrokoma iz prejšnjih zakonov, 16-leto Seraphine in 14-letno Emme, praznovala v prestižni restavraciji.

Foto: Profimedia

Lopezova je žarela v lahkotni rdeči obleki z globokim izrezom, Affleck pa je ostal zvest svojemu ležernemu modnemu slogu – temnim hlačam in svetli srajci z zavihanimi rokavi. Sodeč po fotografijah, ki so jih naredili paparaci, sta zaljubljenca izredno uživala.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close