Birkenstock natikači, ki jih bodo spomladi nosila vsa IT dekleta

07. januar 2023

Birkenstock natikači, ki jih bodo spomladi nosila vsa IT dekleta

07. januar 2023
Foto: Instagram

V preteklosti so za trendovske ženske čevlje veljali takšni, ki so bili lepi, a večino časa tudi neudobni. Za lepoto si moral trpeti in to je bilo povsem normalno. Časi so se precej spremenili – estetika grdega je postala nekaj, kar je trendovsko, udobje pa je na prvem mestu.

Ker boleče in premražene noge niso nekaj, kar bi si želele, smo vesele, ko v modo pridejo čevlji, ki so udobni in topli hkrati. Eni takšnih so natikači Birkenstock Boston, ki so vse v enem – enostavni za obuvanje, zdravi za noge, udobni in topli.

Priljubljenost Birkestockovih natikačev je v zadnjem času močno narasla. Še posebej, odkar je znamka vstopila v svet visoke mode in sodelovala z modnima velikanoma Diorjem in Manolo Blahnikom. Zaradi tega in naraščajočega trenda nošenja udobnih čevljev, njihove natikače vse pogosteje vidimo tudi na ženskah z elegantnim stilom.

Navdušili modne vplivnice

Poletne različice natikačev Birkenstock smo že navajeni in težko najdemo koga, ki se v njih ne bi sprehajal na plažo, v mesto ali okrog hiše. Ko se zaključi sezona odprtih prstov in skočimo v zaprte čevlje in nogavice, pa pride na sceno model zaprtih natikačev Birkenstock Boston.

Mogoče se vam na prvi pogled zdi, da ti čevlji niso nekaj, s čimer bi se odpravili v mesto, a ko boste videli modne kombinacije, v katerih navdušujejo modne vplivnice, si boste hitro premislili.

Birkenstock se je odločil slediti stopinjam “uggic” in v pričakovanju zime svojim bostonskim modelom natikačev dodal krzno. S tem smo dobili izredno toplo zaprto različico, ki nam bo dobro služila tudi na prehodu iz zime v pomlad.

Zakaj so tako zaželeni?

Praktičnost je tista, za katero lahko rečemo, da zmaga na prvi pogled. Hibrid copata in mokasina v kombinaciji s pluto naredi ta čevelj praktičen. Po drugi strani pa jim brušeno usnje doda kakovostno in eleganco.

Za zanemariti ni niti anatomske izdelave po nemški recepturi, ki poskrbi za udobno nošenje. Z njimi lahko v nekaj minutah zapustite hišo in izgledate zelo trendovsko. Dekleta, ki jih nosijo na Instagramu, so ljubiteljice minimalizma in nevtralnih barv, ki dajo veliko na udobje.

Poleg klasične črne, sive, kamelje in moka barve, so Birkenstock natikači na voljo tudi v nežni rožnati barvi in ženstveni barvi sivke.

Foto: Birkenstock
Foto: Birkenstock
Foto: Birkenstock
Foto: Birkenstock

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close