Victoria Beckham: "Vitkost je staromodna, v trendu so prsi in ritka"

17. maj 2022

Victoria Beckham: "Vitkost je staromodna, v trendu so prsi in ritka"

17. maj 2022
Foto: Profimedia

Nekdanja “spajsica” je v intervjuju razkrila, da je vitkost iz mode.

Victoria Beckham je glavna zvezda zadnje izdaje modne revije Grazia, za katero je med drugim spregovorila o zadnjih trendih hujšanja in oblikovanja telesa.

“Želeti si vitke postave je danes zelo staromodno,” je povedala in dodala, da si današnje ženske želijo biti zdrave in oblinaste: “Hočejo prsi in ritko.”

Foto: Profimedia

Na to je postala pozorna med pandemijo, ki jo je z večinoma preživela na Floridi, kjer je med tamkajšnjimi ženskami opazila ponavljajoč trend. “V Miamiju je veliko oblinastih žensk, ki so na to zelo ponosne.”

“Po plaži se sprehajajo zelo razgaljene in videti so fantastično. Svoja telesa razkazujejo z veliko samozavestjo in ta njihov odnos kot tudi slog se mi zdita res osvobajajoča.”

Ob tem je še dodala, da se ji zdi zdravo, da je takšnemu doživljanju lastnega telesa izpostavljena tudi njena 11-letna hči Harper. “To so ženske, ki slavijo svoje obline in uživajo v tem, kako izgledajo.”

Foto: Profimedia

Z utežmi do zadnjice, ki si je želi

Ko pa so nekdanjo “spajsico” povprašali o njeni, prepoznavno vitki postavu, je skomignila z rameni in odgovorila:

“Ne gre za določeno velikost. Gre za to, da veš, kdo si in da si zadovoljen s tem, kdo si. Sama sem našla svoje ravnovesje med željo po zabavi in discipliniranim prehranjevanjem in vadbo. Ko si mlajši, se boriš proti temu ravnovesju, toda s starostjo sem prišla do tega, ko vem, kako to ravnovesje izgleda. Jaz vem, kaj deluje zame.”

Foto: Profimedia

S tem v mislih je v svojo vadbo pred kratkim vključila tudi vaje z utežmi, v upanju, da si bo lahko čim bolje oblikovala zadnjico. “Vedno sem se nekoliko bala uteži, a izkazalo se je, da jih imam rada,” je povedala in dodala, da ima “zdaj veliko več mišičnega tonusa.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close