Bivša žena Toma Cruisa se je popolnoma odrekla svojima otrokoma

31. avgust 2020

Bivša žena Toma Cruisa se je popolnoma odrekla svojima otrokoma

31. avgust 2020

Nekdanji par, 58-letni Tom Cruise in 53-letna Nicole Kidman sta na »bojni nogi« od kar sta se ločila in začela boj za skrbništvom nad njunima otrokoma. Čeprav sta že takrat, danes 27-letna Isabella Jane in dve leti mlajši Connor, pokazala, na čigavi strani želita biti, Nicole vse do nedavnega, ni obupavala, piše Entertainment Times.

Težave so nastopile že takoj po ločitvi, ko je igralec vse bolj začel zagovarjati scientologijo, v katero je »potegnil« še otroka. Nicole je temu nasprotovala, da otroka postaneta del te nenavadne družbe. S tem se je zamerila tudi Isabelli in Connorju.

Vsa leta se je Nicole borila, da bi ohranila stik z najstarejšima otrokoma, vendar je, po pisanju medijev, v zadnjem času ugotovila, da je vse zaman, zato jih je popolnoma odpisala.

Ko ji je bilo vsega dovolj …

Pred kratkim je zvezdnica, na vprašanje novinarjev o njunih odnosih, izgubila živce in se odločila, da ne bo niti omenjala imen svojih najstarejših otrok.

V nekem intervjuju je dejala, da otrok ne obsoja, če sta se odločila biti pripadnika scientologije. Dejala pa je, da obžaluje samo to, da ne more biti v njuni bližini ali sodelovati na njunih pomembnih dogodkih.

Po ločitvi od Toma, leta 20012, se je 5 let kasneje poročila z glasbenikom Keithom Urbanom, s katerim imata dve hčerki, 12-letno Sunday Rose in 9-letno Faith Margaret.

Kljub hčerkama je redno poskušala priti v stik z otrokoma iz prvega zakona, vendar je bila to misija nemogoče. Še več, ker ni članica scientološke cerkve, ni bila povabljena niti na poroko hčere Isabelle Cruise.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close