Bivši zaročenec Lady Gage razjezil njene oboževalce z všečkom

01. marec 2019

Bivši zaročenec Lady Gage razjezil njene oboževalce z všečkom

01. marec 2019

Taylor Kinney, ki je bil s pevko do poletja 2016, je razbesnel Gagine oboževalce z všečkom, ki ga je podelil nesramnemu komentarju čez nekdanjo zaročenko.

Če predano sledite zasebnemu življenju Stefani Germanotte, kar je pravo ime pevke, znane kot Lady Gaga, potem najbrž veste celo to, da ima zvezdnica za seboj dve propadli zaroki.

Do pred kratkim je bila zaročena s Christianom Carinom, zaprosil jo je oktobra lani, v začetku letošnjega leta sta zaroko razdrla. Že ptički na vejah čivkajo, da naj bi se na snemanju filma Zvezda je rojena pevka in njen soigralec Bradley Cooper bojda vnela drug za drugega, o čemer smo že pisali.

Lady Gaga in njen na sveže bivši zaročenec št. 2, Christian Carino

Pred Carinom je bila Gaga že zaročena in sicer z igralcem Taylorjem Kinneyem. Z Lady Gaga sta bila par 5 let, spoznala sta se leta 2011 na snemanju videospota za njeno pesem You and I.

Carino ni nič kriv, za razliko od Kinneya se obnaša kot gentleman

Taylor je slavno pevko zaprosil na valentinovo leta 2015, a že julija 2016 je bilo objavljeno, da sta prekinila tako zaroko, kot ljubezenski odnos. Prav Taylor Kinney je bil tisti, ki je te dni razbesnel Gagine oboževalce z enim samim všečkom, ki ga je podelil nekemu nesramnemu komentarju o pevki.

“Bodi presrečen, da si pobegnil pred Gago,”

je zapisal neki sledilec igralca v komentarju fotografije, ki jo je Kinney objavil na svojem Instagram profilu, no, prav ta nesrečni komentar je Taylor všečkal, kar pa ni ušlo pozornosti oboževalcev Lady Gaga.

Gaga in Taylor Kinney kot par v srečnejših časih

Po drugi strani pa je Kinney ignoriral prav vse druge komentarje v zvezi s pevko, v katerih Gago hvalijo zaradi izjemnega uspeha naslovne pesmi z naslovom Shallow iz že omenjenega filma Zvezda je rojena, v katerem je imela Gaga glavno vlogo poleg Bradleya Cooperja.

Res ne manjka dosti, pa bomo verjeli govoricam, da se med Cooperjem in Gago iskri

Gagine oboževalce je Kinneyev všeček razjezil do te mere, da so ga nehali slediti na Instagramu in povsod drugod. Posledično se je Kinney, ki je ugotovil, da ga je polomil, javno opravičil za ‘lajk’. Zdaj si skuša rešiti kožo z izgovorom, da ‘je komentar všečkal čisto slučajno’.

“Oprostite za ‘lajk’, ni bil nameren. Zelo sem ponosen in srečen za Stef,”

se je igralec opravičil na Instagramu. No, ja, če mu kdo verjame… Izgovor je slišati, kot bi ga pes na repu prinesel.

D. S.

Foto: Instagram, Chicago Tribune, Hollywood Reporter, Impelreport, YouTube, The Cheat Sheet

Style. Več novic

New Report

Close