Bizarna metoda, ki jo Nicole Kidman uporablja namesto botoksa!

21. april 2020

Bizarna metoda, ki jo Nicole Kidman uporablja namesto botoksa!

21. april 2020

Nicole Kidman je bila že večkrat deležna kritik, da z uporabo sredstev za pomlajevanje resnično pretirava.

»Poskusila sem z botoksom, vendar mi ni bilo všeč, kako je po tretmaju videti moj obraz. Zdaj ga ne uporabljam več in spet lahko premikam svoj obraz,«

se je pošalila 52-letna zvezdnica.

Vendar je metoda, ki jo Nicole uporablja zdaj, kar precej nenavadna. Čeprav to v resnici ni metoda, ampak je sestavina kreme, za katero igralka meni, da je tako dobra, da lahko nadomesti botoks.

Nicole odkriva priljubljene izdelke za kožo in načine, kako vzdržuje lepoto.

»Slišala je, da se za polnjenje kože uporabljajo injekcije svinjske maščobe, vendar jih ni želela poskusiti. Nato ji je svetovalec priporočil piščančjo maščobo, narejeno iz ekološko gojenih piščancev, ki so umrli naravne smrti. To maščobo pred nanosom na obraz zmešajo s kokosovim oljem, limoninim sokom, kisom ter izvlečkom mandljev. Zmes se nanese na obraz, pustite delovati pol ure in to dvakrat na teden,«

je razkril vir blizu igralke.

Nicole je o botoksu odkrito spregovorila in priznala, da ga je uporabljala, vendar še vedno trdi, da ni prestala nobene lepotne operacije, v kar verjame zelo malo ljudi.

»Tako ni videti ženska, stara 52 let. Videti je, kot bi jo nekdo zlikal,«

so komentirali številni oboževalci pod njenimi novimi Instagram objavami, medtem ko se drugi zgražali nad metodo, ki jo Nicole zdaj uporablja za pomlajevanje.

Foto: Instagram @nicolekidman

Style. Več novic

New Report

Close