Bizarno: grozna poškodba hrbta zaradi pajkic?

20. oktober 2021

Bizarno: grozna poškodba hrbta zaradi pajkic?

20. oktober 2021
Profimedia

Bolečina je bila hujša od rojevanja…

Po novem se lahko grozno poškodujete tudi med oblačenjem.

Kate Beckinsale je razkrila kaj je povzročilo njeno grozno poškodbo hrbta pretekli mesec: oblačenje.

Kljub temu, da je Kate izvedla že mnoge nevarne trike za svoje pretekle filme, je 48-letna igralka za ponedeljkov ‘Late Late Show’ Jamesa Cordena povedala, da je bila hospitalizirana potem, ko si je poškodovala hrbet, ko je nase vlekla svoje pajkice.

“Za sabo imam 800 do 900 različnih akcijskih filmov, poškodovala pa sem se med oblačenjem pajkic,” se je pošalila Beckinsalova.

Igralka je bila v tistem času v Vegasu zaradi snemanja njenega novega filma “Zapornikova hči”.

Profimedia

Snemala sem zelo čustveno dramatično sceno, nisem ravno tekla po zidovih ali kaj podobnega,” je nadaljevala. “Bila sem v svoji hotelski sobi in si oblačila pajkice, ko sem dobila občutek, kot da bi počila struna, bilo je zelo grozno. Hujše kot rojevanje – grozno grozno. Nisem mogla hoditi, nisem mogla ležati, nisem se mogla usesti. Ničesar nisem bila sposobna.”

Reševalci so zvezde filma Podzemlje stežka spravili na voziček ker jo je bolečina skoraj popolnoma ohromila.

“Ko so reševalci končno prišli, so na tleh razprli rjuho, me vanjo zavili kot neko klobaso in me dali na voziček,” je smeje razložila.

Beckinsale je še dodala, da čeprav nikoli ne pije alkohola, je odkrila, da se njena osebnost popolnoma spremeni ob velikih količinah protibolečinskih zdravil.

Odkrila sem kakšen tip pijane osebe, tako kot so tudi vsi ostali okoli mene,” je razložila. “Nisem ‘Vi veste kdo sem? Ste videli moje filme?’ tip človeka na srečo, sem kar olajšana. Sem pa ‘Vsi želijo ukrasti moje je***e jajčnike.

Igralka pa je potolažila Jamesa Cordona in vse oboževalce, da je že vredu in pokazala svoje pajkice, ki jih je oblekla za oddajo.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close