Bizarno: “Ljudje pravijo, da sem bila prej lepša in bežijo pred menoj”

15. december 2021

Bizarno: “Ljudje pravijo, da sem bila prej lepša in bežijo pred menoj”

15. december 2021
Avtor: Instagram/ @orylan1999

Za svoje ekstremne telesne modifikacije je zapravila že 34 tisoč funtov. Povečava prsi, tetovaže, uhani in podočniki pa so ji končno prinesli podobo, o kateri sanja že celo življenje.

Kierstyn Milligan kljub svoji naravni lepoti nikoli ni bila zadovoljna s tem, kar je videla v ogledalu. Dvaindvajsetletnica je imela od nekdaj idejo, kako želi izgledati in že leta vlaga v svoje telo, da doseže svoj sanjski izgled.

Vendar plesalka, ki sicer služi z OnlyFans, ni prejela ravno dobrega odziva na svoj najnovejši izgled. Mnogi jo sedaj označujejo za “demona”, nek neznanec je pred njo celo pobegnil in se skril, eden izmed prijateljev pa ji je rekel, da je bila lepša prej.

@orylan1999

Reply to @nikkibaby627

♬ What the matter baby – She2Valid<3

Kierstyn je za svoje olepšave zapravila že 34 tisoč funtov, naredila si je podočnike, povečala prsi, ter prekrila telo in obraz s tetovažami in uhani.

“Vedno sem vedela, da želim izgledati tako, to vizijo imam v svoji glavi še od malega in končno sem jo izpolnila,” je povedala Kierstyn, ki ima na TikToku preko 690 tisoč sledilcev.

“V primerjavi s tem, kako sem izgledala prej, sem veliko srečnejša. Pred tem nisem imela nobene ljubezni do sebe in nisem niti razumela, kdo sem. Sedaj se popolnoma razumem in imam veliko ljubezni do sebe in samozavesti.”

“Nekateri ljudje, ko vidijo moje oči, name kažejo s prstom, strmijo in ne rečejo ničesar, drugi me grdo gledajo, nekateri pa se mi kar približajo in mi povejo, da jim ni všeč.”

“Najhujše reakcije so od ljudi na spletu, ki se skrivajo za ekranom. Zelo radi mi rečejo, da izgledam kot demon ali da se bila prej lepša, ali pa celo, da najbrž nisem imel dobrega otroštva. Ampak se pa najdejo tudi ljudje, ki so zelo prijazni in se želijo fotografirati z menoj.”

V začetku letošnjega leta pa se je odločila za svojo najbolj drastično potezo – beločnice si je pobarvala na črno.

Kierstyn je svojo ljubezen do modifikacij začela razvijati pri 14 letih, prvo tetovažo pa si je naredila leto kasneje, leta 2014.

Poleg za svoje tetovaže je 15 tisoč funtov zapravila za svoje podočnike in umetne prsi, uhane v bradavicah, jeziku, obeh nosnicah in na vrhu nosa.

“Moja družina in prijatelji niso bili presenečeni, ker vedo, da je to nekaj, kar me zanima že od nekdaj, bili pa so presenečeni, ko sem si pobarvala beločnice,” je povedala za Mirror.

“To sem naredila, da pokažem svojo drugačnost in pa, da vidim, kako šokirani in užaljeni so ljudje, ko vidijo nekaj, česar ne razumejo, ker ni del družbene norme.”

Od svoje prve tetovaže pri 15 letih si je Kierstyn naredila tudi “rokav” iz različnih poklonov svoji družini. Mnoge tetovaže pa tudi zaznamujejo njeno bitko z telesno dismorfijo: “Moja zadnja tetovaža so jagode in metuljčki na mojem trebuhu. Moja najljubša tetovaža pa je metulj na mojem čelu, saj gre za najbolj pogumno potezo.”

Kiertsyn pravi, da nima namena kaj kmalu končati in ima januarja 2022 v načrtu tetovaže še na drugi polovici svojega obraza. “Ne vem še, kaj točno si bom naredila, ampak načrt je, da se do potetoviram od glave do pet do prihodnjega božiča.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close