Bizarnost na višku – prihajajo Crocs kavbojski škornji!

17. oktober 2023

Bizarnost na višku – prihajajo Crocs kavbojski škornji!

17. oktober 2023

Bizarnost na višku – prihajajo Crocs kavbojski škornji!

17. oktober 2023

Zaradi njih so navadni Crocsi videti kot čisto običajni čevlji.

Potem, ko smo mislili, da smo videli že vse, so nas pri Crocsu presenetili z njihovo najnovejšo različico gumijastih čevljev – kavbojskimi škornji.

Se sliši bizarno? Saj tudi je. Predstavljajte si cokle v sijoči črni teksturi krokodilje kože, nato jim dodajte zgornjo polovico kavbojskega škornja, skupaj z zateznimi trakovi, prepoznavnimi zahodnjaško navdihnjenimi šivi in ostrogami. Svet je šokiran.

Prav to je verjetno bil cilj znamke, ki je na spletu že pritegnila pozornost in ogorčenje s serijo bizarnih čevljev. Leta 2020 so bili na boljo crocsi KFC z vonjem po piščancu, leta 2021 crocsi z visokimi petami, ustvarjeni v sodelovanju z Balenciago, prejšnji mesec pa so izdelali še živo zelene crocse s podobo Shreka.

Druščini so se zdaj pridružili še kavbojski škornji, ki bodo naprodaj od 23. oktobra po ceni 113 evrov. Bodo šli za med ali bodo deležni družbenega posmeha? Pri podjetju so prepričani, da jih bodo kupci v hipu razgrabili.

“Kavbojski škornji so bili eden najbolj zahtevanih modelov crocsovih čevljev v zgodovini blagovne znamke,” so sporočili v podjetju in dodali, da bodo kavbojski škornji naprodaj v omejenih količinah.

A to še ni vse. Oboževalci znamke bodo ob nakupu prejeli tudi obeska Croc Star in Cowboy Duke Jibbitz, ki ju bodo lahko nadeli na svoje kavbojske škornje. Njihova izdaja bo sovpadala z dnevom Croc, ki ga je podjetje opisalo kot “praznik, ki so ga ustvarili njihovi oboževalci.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close