Blake Lively na rdeči preprogi: “Čakava tretjega otroka!”

05. maj 2019

Blake Lively na rdeči preprogi: “Čakava tretjega otroka!”

05. maj 2019

V New Yorku je bila te dni premiera filma Pokémon: Detective Pikachu. Ryan Reynolds je na gala dogodek prišel z ženo Blake Lively, ki je prvič pokazala nosečniški trebušček

Ryan in Blake sta tisti priljubljeni slavni ‘it’ par, ki ga vsi obožujejo. Sta že starša dveh otrok, tretji je očitno na poti. Priljubljena in nadvse simpatična igralka je na premieri, kjer je prvič pokazala, da je noseča, zablestela v preprosti rumeni obleki s trakci.

Blake je frizuro uredila v privlačne kodre, obleko pa dopolnila s sivo belimi sandali. Obleka je znamke Retrofête, nosečniški trebuh je zvezdnica poudarila še s pasom.

Ryan Reynolds and Blake Lively debuting a baby bump at the New York premiere of POKÉMON DETECTIVE PIKACHU Pictured: Blake Lively,Ryan Reynolds, Image: 430541982, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash – aktivní

Blake in Ryan sta gotovo par, za katerega si želimo, da bi vztrajal skupaj. Svoje oboževalce večkrat spravljata v smeh na družbenih omrežjih. Poročila sta se leta 2012, imata pa že dve hčerki, 4-letno James in dveletno Inez. Pred kratkim je 42-letni Reynolds (ki svojih let ne kaže), izjavil, da z 11 let mlajšo ženo filmov ne snemata hkrati, da se lahko vidita in preživljata skupaj čas.

“Če bi ona snemala na Tajskem in jaz v Kanadi, se preprosto ne bi mogla videti. Tako pa delava kot eden in na ta način dobro delujeva v paru,”

je dejal Ryan.

Ryan je risanki oz. glavnemu junaku, detektivu Pikachuju iz zgodbe o Pokémonih posodil glas in telesno mimiko. Pred kratkim je obiskal tudi hrvaško mesto Rovinj, kjer je skupaj s Salmo Hayek in Samuelom L. Jacksonom snemal kadre za akcijsko komedijo The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

Ryanu je prijetno bivanje v Istri popestrila tudi soproga Blake, ki se je snemalni ekipi na kratko pridružila na dopustu.

D. S.

Foto: Profimedia, Instagram, Celebuzz, Gloria.hr

Style. Več novic

New Report

Close