Bo obutev medicinskih sester in frizerk ‘it’ trend te pomladi?

05. april 2019

Bo obutev medicinskih sester in frizerk ‘it’ trend te pomladi?

05. april 2019

Tudi v letu 2019 bomo priča transformaciji nekaterih od splošno priznano ‘grdih’ kosov garderobe v trendovske in modne, ki si jih nenadoma vsi zaželijo

Obutev, ki smo jo do zdaj videvali na hodnikih bolnišnic in frizerskih ter lepotnih salonov oziroma je bila rezervirana za medicinske sestre in osebje v salonih, naj bi postala velik hit letošnje pomladi ter poletja. Si lahko predstavljate? In to prav ‘cokle’ oziroma obutev, ki je po mnenju večine moških najmanj seksi (razen, če jo nosijo čedne medicinske sestre).

Cokle oziroma ‘kopitasta’ obuvala sicer veljajo za najmanj seksi med moškimi, nasprotno pa najvišje na njihovi lestvici kotirajo salonarji z vrtoglavo visoko in tanko peto. Toda t.i. ‘grda obutev’ bo, če presojamo po videnem na modnih revijah in na Instagramu, kmalu zavladala tudi v uličnem ali street style slogu.

https://www.instagram.com/p/BvK5R4-BMOV/?utm_source=ig_embed

V svoje kolekcije so coklaste čevlje že uvrstile modne hiše ter oblikovalci, kot so Lanvin, Molly Goddard, Miu Miu in celo Dior. Ne glede na to, da veljajo za neestetske, priljubljenost teh čevljev vsak dan bolj raste.

https://www.instagram.com/p/BvalklVDjZh/?utm_source=ig_embed

Že v prvih toplih dneh jih utegnete opaziti tudi na naših ulicah, sploh, ker so jih fashioniste že obule in pokazale na Instagramu, ključnik oziroma ‘hashtag’ #clogs pa je trenutno eden najbolj iskanih.

https://www.instagram.com/p/BvzDQVeHGEh/

Eno dejstvo zagotovo drži: tudi v letu 2019 bomo priča transformaciji nekaterih od splošno priznano ‘grdih’ kosov garderobe v trendovske in modne, ki si jih nenadoma vsi zaželijo.

D. S.

Foto: Instagram, The Zoe Report

Style. Več novic

New Report

Close