Bobbi je zakon!

Uredništvo, 08. oktober 2015.

Bobbi Brown je priznana make-up artistka in ustanoviteljica istoimenskega podjetja, ki je leta 1991 na trg lansiralo linijo…

V našem uredništvu rade nakupujemo, tudi stvari, ki jih ne potrebujemo nujno in imamo vsaj 5 takih izdelkov že na domačih policah. Tokrat z vami delimo oceno izdelkov priznane kozmetične hiše.

Bobbi Brown je priznana make-up artistka in ustanoviteljica istoimenskega podjetja, ki je leta 1991 na trg lansiralo linijo 10 rdečil za ustnice v naravnih tonih, kar je bilo popolnoma v nasprotju, kar so v tistem času ponujale druge kozmetične hiše, v veleblagovnici Bergdorf Goodman v New Yorku.

Če se vrnemo k izdelkom, ki so nas prepričali v nakup in niso razočarali.

BB2Gel eyeliner

Po nekaj dneh uporabe lahko trdimo, da je izdelek odličen, lepo mazljiv in obstojen z uporabo dobrega čopiča za eyeliner. Pri čopičih je dobro investirati v kvalitetnega, katerega življenjska doba, je ob rednem čiščenju lahko zelo dolga.

Čopič za nanašanje gel eyelinerja

Ima tanko ploščato konico, ki omogoča natančen nanos bodisi tanke ali debelejše črte. Uporabljate ga lahko tudi za nanos temnih senc vzdolž linije trepalnic. Je tudi dobitnik nagrade v svoji kategoriji.

Maskara No SmudgeBB4

V nakup nas je prepričala trditev, da maskara ne pušča odtisa na vekah, kar tudi v praksi ponudi. Trepalnice resnično lepo razčeše, malce priviha in ne pušča odtisa na vekah, celo po športnih aktivnostih.

Shimmer Brick Compact

Svetleči kompaktni puder,  ki se uporablja kot highlighter za osvetlitev točk na obrazu. Podari vam čudovit, zdrav glamurozen izgled. Bojda naj bi bil to najljubši izdelek JLo.

BB3

Ocena je podana na podlagi izkušenj uredništva in ni reklama.

Foto: Bobbi Brown, Instagram

O avtorju

Uredništvo

New Report

Close