Bolj vroča od mame: hči slavne igralke je postala Chanelovo dekle

27. januar 2023

Bolj vroča od mame: hči slavne igralke je postala Chanelovo dekle

27. januar 2023
Foto: Profimedia

S svojim videzom je marsikoga spomnila na svojo slavno mamo.

Apple Martin, 18-letna hčerka igralke in ustanoviteljice Goopa Gwyneth Paltrow in pevca skupine Coldplay Chrisa Martina, je debitirala na Chanelovi reviji visoke mode za pomlad/poletje 2023.

V elegantnem črno-belem kostimu s podpisom Chanela si je modno revijo ogledala iz prve vrste, skupaj z Lucy Boynton, Sadie Sink in Angèle.

Foto: Profimedia

Ikoničen kostim iz tvida, ki je bil sestavljen iz kratkega suknjiča in mini krila, je kombinirala z majhno črno prešito torbico in črnimi usnjenimi mokasini. Modno kombinacijo je združila z lepotnim videzom, ki so ga navdihnila 60. leta – z močnim črnim črtalom za oči in frizuro z nežno skodranimi konicami.

Foto: Profimedia

Modni novinar Derek Blasberg je na Twitterju komentiral njeno prisotnost na Chanelovi reviji: “Karl Lagerfeld je spoznal Apple Martin, ko je bila stara štiri leta in izjavil, da bo nekega dne Chanelovo dekle. To se je zgodilo danes!”

Mnogi se tako že sprašujejo, ali bo kmalu začela stopati po stopinjah ostalih hčerk slavnih zvezdnic, kot so Kaia Gerber, Leni Klum in Lottie Moss, ki so si v modni industriji že ustvarile uspešno kariero.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close