B. G. / 20. julij 2022

Brad kot ga nismo vajeni: na premiero je prišel v krilu

Hollywoodski zvezdnik v (trenutno izjemno vroči) Evropi promovira film Bullet Train, s slovenskim prevodom Hiter kot strel.

Po tem, ko je Brad Pitt šokiral z naslovnico revije GQ, je zdaj presenetil še z opravo, ki jo je oblekel na premiero novega filma Bullet Train v Berlinu.

Odločil se je za široko rjavo laneno krilo z ujemajočim lanenim suknjičem in srajco, vse skupaj pa je dopolnil z vojaškimi škornji. Zahvaljujoč srednje dolgemu krilu smo lahko tako videli tudi njegove tetovaže na nogah, ki jih redko pokaže – sploh na rdeči preprogi.

Foto: Profimedia

Številni so presenečeni nad njegovim (novim) videzom, a glede na to, da je Evropa trenutno v vročinskem primežu, je njegova modna izbira za sočno popoldne v nemški prestolnici pravzaprav povsem primerna in zelo logična.

Foto: Profimedia

Lahkotni lan je poleti namreč izredno priročen saj ta tkanina “diha”, sploh, če gre za širše kose, kakršne je izbral 58-letni igralec.

Pravzaprav ga obleke iz lanu spremljajo cel čas promocije filma po trenutno izjemno vroči Evropi. V Berlinu je nosil še takšno v roza izvedbi, za obisk Pariza pa je izbral lanene kose v marelični in temno modri barvi.

Foto: Profimedia

Kdaj prihaja k nam?

Bullet Train sledi petim morilcem (eden od njih je Pitt) na vlaku, pri čemer ima vsak od njih drugačno nalogo, ki pa so vse povezane. V filmu igrajo še Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Michael Shannon in Bad Bunny.

Film v naše kinematografe prihaja 4. avgusta.

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close