Brad Pitt presenetil s svojimi odštekanimi opravami

04. avgust 2022

Brad Pitt presenetil s svojimi odštekanimi opravami

04. avgust 2022
Foto: Profimedia

Od Berlina do Pariza, od Londona do Los Angelesa, Brad Pitt je na promocijski turneji, kjer predstavlja svoj nov film Bullet Train in navdušuje z zanimivimi modnimi opravami.

Brad Pitt nima le novega filma, ima tudi nov modni okus. Ali le novega modnega stilista? V zadnjih tednih se je namreč na premierah njegovega novega filma Bullet Train (pri nas prevedeno kot Hiter kot strel) po svetovnih metropolah pojavil v zelo nepričakovanih modnih opravah.

Kar je seveda sprožilo veliko pozornosti. Od nošenja krila do žabje zelene obleke, vse to nam je pripravil 58-letni igralec!

Zakaj je Pittovo oblačenje tako očarljivo?

Razslojenost, drzna izbira barv, sproščenost. Pod lanenimi kostimi oblikovalca Haansa Nicholasa Motta, ki je ustvaril vse videze Pittovega Bullet Train-a, se mora obvezno skrivati ​​”ponošena” majica s kratkimi rokavi.

  1. Živo zelena obleka na premieri v Los Angelesu sama po sebi ni bila dovolj vpadljiva, zato jo je zvezdnik kombiniral z zeleno majico in rumenimi supergami Adidas x Gucci. Ste opazili ta detajl: rumena je tudi obroba na obleki!
Foto: Profimedia

2. Bolj zmeren je bil v  Londonu, a vseeno je jasno, da se igralec ne boji več barv. Kerozinsko zeleno obleko je kombiniral s sprano, strgano majico.

Foto: Profimedia

3. Rjav laneni komplet s krilom + roza lanena srajca. Zaradi krila (v katerem je tudi pokazal svoje dobre noge!) je ta kombinacija povzročila veliko zanimanje medijev in vseh zbranih v Berlinu. A Berlin je tako ali tako poznan kot mesto svobode, zato si za tja mogel izbrati bolj primerne kombinacije!

Foto: Profimedia

4. Igralec se več kot očitno ne sramuje nežnih barv, zato je Berlin izkoristil tudi za priložnostno kombinacijo v pudrasto roza barvi.

5. Tukaj se je vse začelo – za premiero filma v prestolnici svetovne mode, Parizu, je pred nekaj tedni izbral obleko v barvi nežne breskve in jo kombiniral s temnejšo majico. Če je takrat kdo mislil, da je drzen modni izlet izjema, se je močno motil. Nas pa zanima, ali so vse te odštekane modne kombinacije namenjene samo promociji filma, ali bodo postale njegova stalna praksa?

Foto: Profimedia

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close