Brezčasna klasika, h kateri se vedno vračamo: bela bluza!

17. oktober 2019

Brezčasna klasika, h kateri se vedno vračamo: bela bluza!

17. oktober 2019

Čeprav so pred nami hladnejši dnevi, obstajajo določena oblačila, ki so priljubljena v vseh letnih časih. Eden izmed teh kosov je nedvomno bela srajca, v kateri smo vedno videti fantastično ter nikoli ne gre iz mode.

To jesen in zimo bomo belo srajco nosili za različne priložnosti, zato si pravočasno kupite model, ki bo najbolje ustrezal vašemu slogu in osebnosti.

Kot smo opazili, bela srajca spada med modne klasike, ki so stalni prebivalci naše omare. Elegantna in hkrati trendovska klasika, ki jo ponuja bela srajca, se odlično združuje casual videz z nekoliko bolj resnim ter tako ustvarja čudovito modno fuzijo.

Kar pri belih srajcah občudujemo, je to, da jo lahko nosimo tako za dnevne, kot tudi večerne dogodke in zadnje kolekcije so nam predstavile čudovite modele, med njimi tudi klasične moške kroje.

Ta kroj je odlična izbira za vse, ki imajo radi poslovni in elegantni videz, hkrati pa z drobnimi detajli lahko postane zelo igriv, mladosten in vesel.

Za vse, ki radi eksperimentirate s kroji in vzorci, pa smo v ponudbi našli tudi nekoliko drugačne modele, ki bodo zagotovo pritegnili vašo pozornost.

Podrobnosti, kot so različni zanimivi ovratniki, rokavi ali same dolžine srajc, veliko pripomorejo k ustvarjanju bolj izrazitega modnega trenda, tako da, če se boste odločili za tak model, udarne in unikatne kombinacije zagotovo ne bodo manjkale.

Ker je napočil čas za nakupovanje, vam predlagamo, da pokukate v svoje najljubše high street trgovine in poiščete svojo popolno belo srajco, mi smo jih v Zari našli kar nekaj, zato bo izbira zelo težka.

Foto: Instagram, Zara

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close