Britanci besni na Meghan in Harryja: S to potezo sta dosegla novo dno!

11. november 2020

Britanci besni na Meghan in Harryja: S to potezo sta dosegla novo dno!

11. november 2020

Če bi Diana videla, v kaj se je spremenil njen ljubljeni sin, bi jokala.

Britanci besni na Meghan in Harryja: »S to potezo sta dosegla novo dno!«

“Vsakič, ko pomislim, da sta vojvoda in vojvodinja Sussex šla predaleč, gresta še en grozen korak naprej. To je kot neka grozljiva igra resnice ali izziva, pri kateri jima je vseeno ali pa ne razumeta posledic, ampak razmišljata le o osebnem zadovoljstvu in koristi. Njuna zadnja poteza je novo dno, morda najnizkotnejše. Skoraj ne moreta pasti nižje kot je organizirano fotografiranje na vojaškem pokopališču, svetem kraju, kjer počivajo vojne žrtve. Svoje fotografije pa pošiljata po vsem svetu kot oglaševanje globine njune žalosti “,

je kolumnistka Daily Maila Jan Moir ostra do Meghan Markle in princa Harryja.

Ali ju lahko kdo reši pred njima samima, se sprašuje Moirjeva v nadaljevanju.

“Noč čarovnic je morda končana, vendar ne za ta par neumnih duhov. V nedeljo sta se Sussexa odločila, da osebno obeležita dan spomina na britanske žrtve dveh svetovnih vojn z obiskom nacionalnega pokopališča v Los Angelesu, kjer se poklonijo padlim.”

Moirjeva nadaljuje, da se je Meghan zelo trudila izdajati žalost in izgubo.

“Ta obisk in njun instinkt, da se poklonita padlim, bi bil hvalevreden, če ne bi šlo za eno stvar. Par je najel osebnega fotografa, ki je ujel vsako sekundo tega domnevno zasebnega trenutka, da je iz priložnosti izluščil še zadnjo kapljico čustev. Zdelo se je, da imata Harry in Meghan imata celo pokopališče zase, saj Američani praznujejo svoj dan spomina meseca maja. In slavni fotograf, ki sta ga najela, je takoj šel na delo. Klik.

Z roko v roki sta se sprehodila po travnatem griču, na katerem so bili beli nagrobniki, priča strašni izgubi države. “Pokleknila sta in nato vstala. Maski na obrazih, maske dol. Spuščeni glavi, dvignjeni glavi. Klik, klik, klik,”

je nadaljevala kolumnistka.

Dodala je, da nihče ni videl, kako žalujeta, vprašanje pa je, kaj si Američani zdaj mislijo o paru, ki je 90.000 grobov uporabil kot kuliso za fotografiranje. Kot pravi, nihče ne bo presenečen, če bo ta trenutek ujet v dokumentarni seriji, za katero sta se dogovorila z Netflixom.

Harry je zanikal, da je bil obisk pokopališča trik za pritegnitev pozornosti, saj v Londonu ni smel položiti venca borcem Commonwealtha. Iz njune luksuzne vile v Montecitu sta se odpeljala 137 kilometrov daleč, da so položila cvetje, pobrano na njihovem vrtu, in venček s sporočilom „Za tiste, ki so služili in še služijo. Hvala,” je nadaljevala.

“Želel je biti navaden državljan in je dobil, kar si je želel. Zdaj ni več poti nazaj na kraljevski balkon. Ni več član kraljeve družine – in to je njegova izbira. Ne predstavlja več kraljice, vojske ali svojega polka. Nobene uradne vloge, vojske ali katere koli druge. Je zunaj kraljeve ladje in je pri ceremonijah odveč in naj plava v nepomembni orbiti,«

je bila ostra Moirjeva.

Prepričana je, da naj se Harry počasi sprijazni s tem, kar je naredil, da je za vedno zunaj družine.

“Preprosto je razumeti, zakaj so sta si želela novega življenja in kdo jima lahko to očita? Ne bosta žalovala za tem, da sta bila druga violina poslušnima Williamu in Kate, zdaj pa ju moti, da vsak njihov uspeh v Ameriki temelji na tem, kar sta nekoč bila, in ne na tem, kar želita biti Zato se še vedno pretvarjata, da sta del kraljeve družine, imata govore in obiskujeta pokopališča,”

je dodala.

Če bi njegova mati videla, v kaj se je spremenil njen ljubljeni sin, bi jokala, je zaključila kolumnistka.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close