Britanska kraljeva družina v šoku zaradi zdravja bodočega kralja!

18. junij 2020

Britanska kraljeva družina v šoku zaradi zdravja bodočega kralja!

18. junij 2020

Princ William se sooča z velikimi težavami!

Zdravje 36-letnega princa Williama je resno načeto in če lahko verjamemo pisanju britanskega tiska, težava sploh ni tako nedolžna.

Tabloid National Enquirer je šokiral britanski narod, ko so na naslovnici objavili informacijo, da princ William počasi izgublja vid, zato bi z leti lahko popolnoma oslepel.

Po pisanju zgoraj omenjenega tabloida zdravje princa Williama že nekaj časa ni najboljše. Vojvoda Cambridge se je med karanteno odločil, da bo poiskal strokovno pomoč ekipe britanskih zdravnikov. Zelo ga skrbi izguba vida in poskusil bo vse, da bi to zdravstveno težavo vsaj malo upočasnil.

»Princ William ima samo še pet let, preden bo popolnoma izgubil vid,«

je povedal vir na kraljevem dvoru in tako poskrbel za zaskrbljenost Britancev. William je pred časom že javnosti priznal, da se mu slabša vid, toda med stenami Buckinghamske palače se zelo bojijo najhujšega. Vsi v družini so v šoku in upajo, da mu bo medicinska ekipa lahko pomagala, dodaja vir.

Čeprav tabloid trdi, da je prinčeva težava že dlje časa znana, so zdaj v javnost pricurljale informacije, kaj je temu vzrok.

»Nobena skrivnost ni, da sta William in Kate zelo jezna, ker sta se Harry in Meghan odrekla kraljevim dolžnostim. Čeprav se Kate, kot vedno, v javnosti pretvarja, da je pogumna, se bojim, da se jima zasebno življenje razpada. Williamov boj proti slepoti nedvomno uničuje še tako močna srca,«

zaključuje vir.

Odkar je kraljeva družina izvedela o resnosti stanja, je na nogah. Med karanteno je William anonimno delal na eni izmed telefonskih linij ter z nasveti pomagal ljudem, ki so v tem času občutili tesnobo. Ker tudi sam preživlja zelo težko obdobje, se je odločil pomagati vsem, ki jim lahko.

Mimogrede, William je znan po tem, da pogosto govori o duševnem zdravju. Pred kratkim je spregovoril tudi o svojem lastnem boju s tesnobo. Ker je šel tudi sam skozi vse to, princ s svojimi dejanji še naprej pomaga tistim, ki prosijo za pomoč.

Foto: Shutterstock

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close