Britanski ljubljenec na edinstven način presenetil oboževalce

26. november 2022

Britanski ljubljenec na edinstven način presenetil oboževalce

26. november 2022
Foto: Instagram @harrystyles

V počastitev prihajajočega božičnega obdobja Harry Styles odpira začasno fizično trgovino svoje blagovne znamke “Pleasing” na treh lokacijah, poleg tega pa lansira novo kolekcijo lakov za nohte.

Harry Styles navdušuje na vseh področjih. Obožujemo njegov osupljiv slog in zahvaljujoč nedavni kampanji z Guccijem, v kateri je pevec predstavil svojo kolekcijo, nam je Harry še bolj všeč.

Svojo blagovno znamko Pleasing je predstavil z edinstveno kolekcijo lakov za nohte, zdaj pa blagovna znamka ponuja tudi oblačila in kozmetične izdelke.

Foto: Pleasing

Izdelke Pleasing bi lahko naročali prek spletne strani, vendar se je Styles za prihajajoče božično obdobje odločil odpreti fizično trgovino. Trgovina bo odprta na treh lokacijah: v Londonu, New Yorku in Los Angelesu.

Foto: Pleasing

Nenavadne trgovine Pleasing bodo okrašene v kičastih pastelnih tonih, s cvetličnimi tapetami in modernimi dizajni iz sredine stoletja, ki služijo kot popolno ozadje za ponudbo oblačil ter lakov za nohte in kozmetike.

Foto: Pleasing
Foto: Pleasing

Na vse tri lokacije prihaja izbira ekskluzivnih in-store izdelkov, kislinske kapljice, balzami za roke, toniki, svinčniki, serumi, palete s pigmenti in seveda vse vrste lakov.

Lansirana je bila tudi nova kolekcija z imenom Super Magic Family Time, ki predstavlja štiri nove odtenke biorazgradljivih lakov: Syrupberry, Pea in the Punch, Pinechrome in Bottoms Up.

Foto: Pleasing

Londonska trgovina na naslovu Foubert’s Place 19 se odpre 26. novembra in zapre 23. decembra. Že danes pa lahko na spletu dobite novo ponudbo lakov.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close