Britney noče biti kot Meghan: “Od tega ne bi imela nič”

31. avgust 2022

Britney noče biti kot Meghan: “Od tega ne bi imela nič”

31. avgust 2022
Foto: Profimedia

Pevka je delila daljši zvočni posnetek, v katerem je razkrila nove podrobnosti o slavnem skrbništvu, ki ga je imel nad njo njen oče, pa tudi to, zakaj je zavrnila slavno Oprah Winfrey.

Vse odkar se je Britney Spears rešila očetovega skrbništva in občutila svobodo, so ji mediji v zameno za iskreno izpoved o njenem življenju začeli ponujati velike vsote denarja.

To je razkrila v 22-minutnem zvočnem posnetku na YouTubu, v katerem jemed drugim izdala nekaj novih podrobnosti zlorab, ki jih je doživljala s strani očeta, pa tudi, da je s strani Oprah Winfrey dobila zajetno ponudbo za intervju v stilu Meghan Markle, a ga je zavrnila.

Zavrnila pa ni samo kraljice pogovornih oddaj, ampak tudi druge medije.

Meghan Markle je za Oprah dala odmevni intervju, v katerem je razkrila marsikaj. (Foto: Profimedia)

“Od tega ne bi imela nič. Dobila sem več različnih ponudb, ne samo od Oprah, za zelo veliko denarja, ampak to je noro. Nočem nič od tega. Zame je moja izkušnja veliko več kot takšen intervju,” je razložila.

“Kako naj to predelam, če ne govorim o tem?”

In čeprav trenutno zavrača intervjuje, pa se je z namen zdravljenja vseeno odločila deliti, kaj je prestala. “To delim, ker želim, da ljudje vedo, da sem samo človek,” je dejala in dodala: “Po vsem tem se počutim kot žrtev, a kako naj to predelam, če ne govorim o tem?”

Foto: Profimedia

Pevka naj bi se tako raje odločila za izpoved v obliki knjige – z založniško hišo Simon & Schuster je menda sklenila posel v višini 15 milijonov dolarjev, enega največjih v zgodovini.

Knjiga naj bi bila že dokončana, a bo na police prišla v začetku prihodnjega leta.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close