Britney Spears v skrivni romanci s princem Williamom

14. september 2022

Britney Spears v skrivni romanci s princem Williamom

14. september 2022
Foto: Instagram

Britney Spears so razglasili za princeso popa, a po besedah ​​pevke je skoraj postala prava princesa in del kraljeve družine.

V javnost je prišla novica, da naj bi Britney Spears v najstniških letih imela “kibernetsko romanco” s princem Williamom. Voditelju pogovorne oddaje Franku Skinnerju je pri svojih 20. letih razkrila, da sta si z zdajšnjih valižanskim princem izmenjevala e-pošto, ki je bila vse prej kot nedolžna.

Princesa popa naj bi Williama celo povabila na večerjo, ko je odpotovala v Združeno kraljestvo na turnejo. Na žalost se stvari med njima niso izšle.

William se ja takrat namreč namesto srečanja z zvezdnico, raje odločil za lov na lisice.

Foto: Profimedia

(Skoraj) skupaj za valentinovo

Govorice o njuni romanci so krožile že v mesecih pred njenim intervjujem, vendar je Buckinghamska palača vse trditve vedno zanikala. Kljub temu je več podrobnosti o skorajšnji romanci med parom delil kraljevi biograf Christopher Anderson.

V svoji knjigi je trdil, da sta se v najstniških letih želela sestati za valentinovo. “Med njima je prišlo do telefonskih pogovorov, vendar se ne spomnim, da bi se jima v tem obdobju sploh uspela dobiti.” V času domnevnih pogovorov sta bila oba samska, princ William pa je takrat veljal za pravega lepotca.

Foto: Profimedia

Kate ji je prekrižala načrte

Vendar pa je leto po tem, ko so se pojavila poročila o njuni kibernetski romanci, William začel hoditi s Kate. S sedanjo ženo sta se spoznala leta 2001 na univerzi St Andrews. Danes imata skupaj tri otroke, princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa, poročena pa sta že 11 let.

Medtem je Britney tri leta hodila z Justinom Timberlakom, nato pa sta se leta 2002 razšla. Dve leti pozneje je spoznala spremljevalnega plesalca Kevina Federlinea in se zaljubila v njega, septembra 2004 pa sta se poročila. Skupaj imata dva otroka, Seana Prestona in Jaydna Jamesa.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close