Brooklyn Beckham z zaročenko podpisal “težko” predporočno pogodbo

05. april 2022

Brooklyn Beckham z zaročenko podpisal “težko” predporočno pogodbo

05. april 2022
Foto: Profimedia

Izbranka prvorojenca Davida in Victorie Beckham prihaja še iz bogatejše družine kot Brooklyn.

Prihajajoči vikend se bo odvila velika zvezdniška poroka. Usodni da bosta dahnila Brooklyn Beckham in Nicola Peltz, sin slavnega para Davida in Victorie Beckaham, ter igralka in hčerka milijarderja Nelsona Peltza.

A pred veliko poroko je mlad par moral podpisati še večjo predporočno pogodbo. Številni bi sicer ugibali, da je to zaradi varovanja premoženja Beckhamovih, vendar bi lahko rekli, da gre v resnici za zaščito premoženja Peltzovih.

Brooklynov oče ima pod palcem namreč okrog 453 milijonov evrov, Nicolin pa se lahko pohvali s kar 1,5 milijarde evrov premoženja. 79-letni poslovnež je uspešen investitor in soustanovitelj alternativne naložbene družbe Trian Fund Management.

Foto: Evan Agostini/Invision/AP via Guliver

Na “poroko leta” pride sama smetana

Glede na premoženje staršev mladoporočencev bo poroka pričakovano spektakularna, nekateri jo že imenujejo poroka leta. Nekaj podrobnosti je že znanih, od lokacije do nevestine obleke: v zakonski jarem bosta skočila na posestvu Peltzove družine v Palm Beachu, Nicola pa si je za veliki dan izbrala kreacijo modne hiše Valentino.

Številni mediji šaljivo poročajo, da bo tema poroke “Miamijeva smetana sreča britansko visoko družbo”, saj je seznam svatov poln zvezdniških imen, vključno s članicami nekdanje priljubljene dekliške skupine Spice Girls, slavnim kuharskim mojstrom Gordonom Ramsayjem, igralko Evo Longoria, menda pa sta povabljena celo vojvoda in vojvodinja in suseška, princ Harry in Meghan Markle.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close