Čaka te paket!

30. marec 2018

Čakate paket pa ne želite, da kdo videl kaj ste naročili? Izberite PS Paketomat. Preprosto in diskretno.

Sem ženska in obožujem čevlje, obleke, kozmetiko, torej obožujem nakupovanje.

Ker pa sem polno zaposlena, služba in trije otroci, mi časa za sproščene nakupe po trgovinah velikokrat zmanjka, zato sem vesela, da obstaja vse več spletnih trgovin, v katere » skočim« med malico v službi, preverim, katere novosti ponujajo in seveda, velikokrat kaj kupim.

Prijateljice me sprašujejo, kako si upam naročiti predvsem zaradi varnosti nakupa, velikosti in seveda dostave. Veliko njih me vpraša: »Zakaj ne greš v trgovino in preprosto kupiš stvari?«. Žal pa velikokrat za to zmanjka časa in zato stvari naročim, prevzamem ali pa mi jih dostavijo v najbližji PS Paketomat.

Zakaj PS Paketomat in ne dostavne službe?

Dostavne službe po navadi dostavljajo dopoldne oziroma v času, ko skoraj zagotovo nisem doma. Res, da so fleksibilni in mi pakete lahko dostavijo tudi v službo, toda, le kdo si želi, da sodelavci vedo prav za vsako stvar, ki jo kupiš? K sreči sem naletela na odlično rešitev, ki mi ponuja, da svoje paketke prevzamem lahko kadar koli, tudi ponoči.

Kako? Zares preprosto.

Predstavljajte si, da ste povabljeni na zabavo, za katero ste si izbrali prečudovito novo obleko. Toda zabava je že v soboto, vas pa cele dneve ni doma, da bi prevzeli paket. Brez skrbi.

PS Paketomat je prava rešitev!

Ko nakupujete po spletu, tudi na tujih straneh, namesto domačega naslova vnesite svoje ime in priimek, naslov najbližjega PS Paketomata ter telefonsko številko, na katero bodo poslana obvestila o statusu pošiljke. Ko bo paket prispel v izbrani PS Paketomat, boste o tem obveščeni.

Najlepše je, ker niste obvezani, da paket prevzamete do določene ure, saj je storitev na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Potrebujete le svoj telefon, kamor so poslani vsi podatki za prevzem paketa. Vaš paket vas bo na izbranem PS Paketomatu čakal 72 ur, nato pa ga boste lahko prevzeli na najbližji pošti, toda, verjetno to ne bo potrebno, kajne? 🙂

 

Brez vrst, gneče in čakanja.

Življenje je lahko zares preprosto, s storitvijo Pošte Slovenije PS Paketomat, je dostava paketov hitra, diskretna in priročna.

 

Avtor

U. L.

New Report

Close